עוגות/עוגיות עוגת סמאש קייק---

• הוסף לסימניות
למרות שהבת שלי נהיית בת שנתיים---
היא כ"כ נהנתה שנה שעברה אז הפעם מתכננת להכין לבד רק בשביל ההנאה שלה---
את הכסף וההשקעות משאירים רק ליומולדת גיל שנה...
בכל אופן אשמח למתכון וטיפים לקישוט והכנה.
וכן טיפים לצילום מה להלביש ואיך לצלם וכו'

• הוסף לסימניות
לא בוער לי דווקא צורת העוגה יותר הבאלגן והלכלוך ומלא שוקולד וקצפת.
לייק לכל מי שתענה

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה קטנה
האם זה בכלל רלוונטי לעשות את זה בגיל שנתיים??

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה קטנה
האם זה בכלל רלוונטי לעשות את זה בגיל שנתיים??
אם היא אוהבת קצפת,
הופכת לך את המטבח,
מגלה אותה מלקקת חומוס במקרר :cool: ,
לא נרתעת מקצף סבון באמטיה,
אמור היות לה ממש כיף!!

• הוסף לסימניות
אם היא אוהבת קצפת,
הופכת לך את המטבח,
מגלה אותה מלקקת חומוס במקרר :cool: ,
לא נרתעת מקצף סבון באמטיה,
אמור היות לה ממש כיף!!
חולת עוגות----
רק שומעת את המילה שוקולד או עוגה מקפצת.
וחומוס בכלל...
ושוב פעם תודה לך----
את יודעת מי יכולה עוד לעזור בנושא אתייג אותה אולי?!

• הוסף לסימניות
חולת עוגות----
רק שומעת את המילה שוקולד או עוגה מקפצת.
וחומוס בכלל...
ושוב פעם תודה לך----
את יודעת מי יכולה עוד לעזור בנושא אתייג אותה אולי?!
תאמת, אין לי מושג...

• הוסף לסימניות
הנה כמה שלי להשראה 574A2395.jpgIMG_2063.jpgמושי סמאש.jpgסמאש קייק מיקי.jpg6D5A2439.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה