עוגת סנדוויץ', תסכולים ושאלה בצד.

• הוסף לסימניות
את עדין צריכה גם את שלי?
אני רואה שיש כאן מתכונים מספיקים לחמשת מיני עוגות שכבות לפחות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1092114:
את עדין צריכה גם את שלי?
אני רואה שיש כאן מתכונים מספיקים לחמשת מיני עוגות שכבות לפחות...
אני עדיין מתלבטת. אם זו טרחה עזה מצדך, אז לא נורא.

• הוסף לסימניות
ממש לא טרחה, קבלי בכייף. היתרון במתכון שלי שהוא ללא הקצפה. וחבל שאני לא יכולה לצרף לך גם פרוסת עוגה כאן, כדי שתטעמי...:
4.5 כוסות קמח
300 גרם מרגרינה
2 כפות סוכר
1.5 א. אפיה
3 חלמונים.
מערבלת לבצק פירורים.
מחלקת לשליש ולשני שליש.
את החלק הגדול יותר מצמידה בעזרת אצבעות רטובות לתבנית ח"פ גדולה שעומדת ע"ג תבנית תנור.
את החלק הנותר - להקפאה.

בסיר:
300 ג' שוקולד (אני משתמשת בשוקולד משובח לאפיה מהחנויות המתמחות)
150 ג' מרגרינה
2 כוסות סוכר
3 כפות קקאו
3/4 כוס מים
מעט רום, או מעט ליקר משובח
3 חלבונים
5 ביצים שלמות.

את המרגרינה והשוקולד את ממיסה בסיר, מוסיפה את שאר הרכיבים מסירה מהאש ולאחר שמעט מתקרר מוסיפה את הביצים השלמות, מערבבת היטב ויוצקת על תחתית הבצק.
זה הזמן לשלוף את הבצק הנותר מההקפאה ולגרר אותו במגרדת גסה מעל לשכבת השוקולד, באופן אחיד. פשוט טיילי עם המגרדת מעל לעוגה.
אם יש לך שאלות, בכייף.

שיהיה בהצלחה ו"לכבוד שבת"...

• הוסף לסימניות
וואי כמה מרגרינהה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1092416:
וואי כמה מרגרינהה

כמה שאת צודקת... אפשר להמיר את חלקה בשמן.
אבל גמרתי להתרגש מזה, אין מרגרינה אז יש חומרים משמרים או צבעי מאכל או נתרן...
משתדלת להיות כמה שיותר בריאה בגבול הנורמלי. אם תחלקי את כמות המרגרינה לפרוסות העוגה, הנזק לא כ"כ גדול, בהתחשב בעובדה שלא אוכלים יותר מ2-3 פרוסות ביום.
שנהיה בריאים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה