מאפים עוגת קפה מעולה וכייפית לשבת - קלה להכנה.

• הוסף לסימניות
עוגה מעולה!
נכנסה לרשימת העוגות...
תודה לך!
@רוחי בלבוחי תודה על המתכון המצוין! אהבתי מאוד.
אני שמחה!! לבריאות....
אגב הטורט עצמו ממש הזכיר לי מתכון שפורסם פה בפרוג , רק עם זיגוג מלמעלה, בלי השקדים.. רק ששם יש הפרדת ביצים, כך שאימצתי בכל מקרה את המתכון שלך, גם בלי השקדים..
אני עושה הרבה פעמים עוגות טורט בלי הפרדה, יוצא אוורירי לגמרי.

• הוסף לסימניות
ובלי מרגרינה -שמן קוקוס יעבוד?
ניסית?
קחי בחשבון ששן קוקוס מתקשה באויר, כך שיכול להיות שבמקרה זה הוא רק יפשל.....
מכירה מקרה לא נעים שבו טגנו את כל החצילים לסלטי השבת בשמן קוקוס.
אותה שבת הסתפקו בסלא החי היחד שהיה.......
לתשומת לב

• הוסף לסימניות
@רוחי בלבוחי
חייבים לשים את השקדים והסירופ כשהעוגה חמה?

העוגה בתנור, אבל בעלי והשקדים עוד לא הגיעו ;)
לא חובה... אבל אני מאמינה שעד שהגעתי לענות לך השקדים הגיעו יחד עם הבעל והעוגה הצטננה...
בכולופן בתאבון ולבריאות.

• הוסף לסימניות
@רוחי בלבוחי
תודה על העוגה
הכנתי ויצא מדהים!!!! כ"כ אוורירית ולא מתוקה מדי
אימצנו

קבצים מצורפים

• 20210205_135752.jpg
    20210205_135752.jpg
    1.1 MB · צפיות: 182
  • 20210205_135804.jpg
    20210205_135804.jpg
    2.4 MB · צפיות: 180
  • 20210205_141352.jpg
    20210205_141352.jpg
    KB 975.7 · צפיות: 179
  • 20210205_141442.jpg
    20210205_141442.jpg
    KB 764.8 · צפיות: 195

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה