עוגות/עוגיות עוגת קפוצ'ינו מעיתון "לבית"

• הוסף לסימניות
אשמח מאד אם תוכלו לעלות לכאן את המתכון של העוגת קפוצ'ינו שפורסמה בשבוע האחרון.
תודה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
הנה, סליחה.
20211123_130553.jpg
20211123_130558.jpg
20211123_130603.jpg

• הוסף לסימניות
@ה. בקר
המתכון שלך נכון? יש לי אותו בכתב יד שהעתקי פעם מאשכול ישן שלך
השאלה מה עושים שבחתוך השוקולד נשבר?

• הוסף לסימניות
@ה. בקר מצאתי את האשכול שלך
המתכון ממש זהה

יש לך איך לייעץ לי מה לעשות שהשוקולד נשבר?
מה זה אומר זהה?
אין לי גישה לאשכול שהבאת שהוא שלי משום מה אולי זה בחכמת נשים?
אבל מה זה אמר זהה? המתכון במבשר זהה לשלי?????
אני שואלת כי את המתכונים שלי אני ממציאה אז אני תוהה איך במבשר יש מתכון זהה....

• הוסף לסימניות
מה זה אומר זהה?
אין לי גישה לאשכול שהבאת שהוא שלי משום מה אולי זה בחכמת נשים?
אבל מה זה אמר זהה? המתכון במבשר זהה לשלי?????
אני שואלת כי את המתכונים שלי אני ממציאה אז אני תוהה איך במבשר יש מתכון זהה....
שימי לב מה כתוב בדף המתכון,
שהיא קיבלה את המתכון ממנויה...

• הוסף לסימניות
שימי לב מה כתוב בדף המתכון,
שהיא קיבלה את המתכון ממנויה...
ואז?
אז מנויה חצופה לקחה מתכון שלי [שהמצאתי אני....במידה וזה באמת זהה, לא התעמקתי], בלי לתת קרדיט. זה גרוע ממש. אני טורחת ועמלה ומשקיעה זמן ואנרגיה בנסיונות בפיתוח מתכון שיהיה מושלם. ובאה מישהי ומעבירה לעיתון ללא מתן קרדיט- זה גזל. על פרסום מתכון שלי בעיתון אני גובה תשלום. זה כבר ביזנס.

דברים כאלו מורידים את החשק לתת כאן חינם. צריכה להיות מינימום אמת פנימית לבן אדם שלא לקחת מתכון של מישהו שהשקיע בו פיתח אותו לבד ולהעביר לעיתון.
מאחורי כל מתכון אני מעלה יש המון טרחה ולפעמם כמה וכמה נסיונות עד שאני מגיעה למתכון מושלם.

נראה לי שהאשכול שלי בחכמת נשים כי אין לי גישה לשם. אשמח מאוד אם מישהי תעתיק לכאן את ההודעה שלי עם המתכון משם.

• הוסף לסימניות
ואז?
אז מנויה חצופה לקחה מתכון שלי [שהמצאתי אני....במידה וזה באמת זהה, לא התעמקתי], בלי לתת קרדיט. זה גרוע ממש. אני טורחת ועמלה ומשקיעה זמן ואנרגיה בנסיונות בפיתוח מתכון שיהיה מושלם. ובאה מישהי ומעבירה לעיתון ללא מתן קרדיט- זה גזל. על פרסום מתכון שלי בעיתון אני גובה תשלום. זה כבר ביזנס.

דברים כאלו מורידים את החשק לתת כאן חינם. צריכה להיות מינימום אמת פנימית לבן אדם שלא לקחת מתכון של מישהו שהשקיע בו פיתח אותו לבד ולהעביר לעיתון.
מאחורי כל מתכון אני מעלה יש המון טרחה ולפעמם כמה וכמה נסיונות עד שאני מגיעה למתכון מושלם.

נראה לי שהאשכול שלי בחכמת נשים כי אין לי גישה לשם. אשמח מאוד אם מישהי תעתיק לכאן את ההודעה שלי עם המתכון משם.
ברור, לגמרי.
הצדק איתך. זה ממש גזל.
רק רציתי להסביר את פתרון התעלומה... לא חלילה וחס להצדיק את העוול הזה.
סליחה אם השתמע מדברי שאני נותנת לזה לגיטימציה. ממש לא!!!!
להפך, אני מוחה בכל תוקף על התופעה הפסולה (וזה לא פעם ראשונה שאני נתקלת בזה...)

• הוסף לסימניות
היות וזה משהו ישן כבר, אין לי באמת מה לעשות בענין
אבל מכאן הקריאה לכל הגולשים-
הוצאת מתכון/תמונה/חומר של יוצר מפרוג החוצה ללא רשות, וכל שכן ללא מתן קרדיט היא גזל גמור.

• הוסף לסימניות
הני לא נעים לי שגרמתי לך בעקיפין לצער
במיוחד שאני כל כך נהנית מהמתכונים שלך, מעבירה לאחיות, חברות שכנות ותמיד עם קרדיט...
אכן זה מתכון ישן שהעלתה @חשוקים ואת עשית בו שינויים שממש שדרוגו אותו...
ואני רק מציינת שזה ממש בבחינת האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה... חבל לפספס את ההזדמנות!
היות וזה משהו ישן כבר, אין לי באמת מה לעשות בענין
אבל מכאן הקריאה לכל הגולשים-
הוצאת מתכון/תמונה/חומר של יוצר מפרוג החוצה ללא רשות, וכל שכן ללא מתן קרדיט היא גזל גמור.

• הוסף לסימניות
אבל בכל אופן מה עם השוקולד? ;)

• הוסף לסימניות
לפי התרשמותי מדובר באחד המתכונים הכי מוכרים
אני מכירה אותו מאחד העיתונים מלפני שנים רבות
יש פה רק שינוי (שהופך את העוגה ל"קפוצינו")שהשוקלד המריר בציפוי הוחלף לקפוצינו
והשוקוציפס הוחלף ללבן אבל היא כותבת שאפשר להשתמש גם בחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה