עוגת שובל פרחים...

• הוסף לסימניות
מנסה לעלות..
זה מידי כבד
העלה עוד מעט קישור לג'מבו מייל

• הוסף לסימניות
את הפרחים עשיתי ממש באותו רעיון,
קניתי עוד כל מיני פריטים קטנטנים (אפשר לראות בתמונות למעלה) לתוצר מושלם יותר.
והמספרים משוקולד (מסורטט ידני)

• הוסף לסימניות
מיוחד.
אליפות. עוגת ליגה.
לא סתם אמא שלך כ"כ גאה בבנות המוכשרות שלה.
היא צודקת בכל מילה....:)

• הוסף לסימניות
תודה על הסרטון!
מאיפה השגת מסמר כזה?

• הוסף לסימניות
איזה שלמות של עוגה!!!!!!

אוכלים אותה בסוף? היא גם טעימה?
;);););););););)

• הוסף לסימניות
תודה לכם כולן על התגובות ממש כיף לי לשמוע..:)

תודה על הסרטון!
מאיפה השגת מסמר כזה?

מאמינה שבכל חנות אפיה ניתן להשיג כזה דבר,
אני אישית קניתי בשוק ראש העין
(יש שם ערכה ענקית של צנטרים שעדיין לא מצאתי בשום מקום אחר..היא כוללת גם כאלו מסמרים
אבל הם מוכרים אותם גם בבודדים..)

מהמם!!!!!!!
ואם אמא שלך רק בת 40... אז את...;) וכבר כ"כ מקצועית כמו אחת עם המון שנות נסיון!!
שאפו

תודה תודה ברוך ד'

מיוחד.
אליפות. עוגת ליגה.
לא סתם אמא שלך כ"כ גאה בבנות המוכשרות שלה.
היא צודקת בכל מילה....:)

תודה:)
אני אמורה להכיר אותך?

• הוסף לסימניות
תודה לכם כולן על התגובות ממש כיף לי לשמוע..:)

מאמינה שבכל חנות אפיה ניתן להשיג כזה דבר,
אני אישית קניתי בשוק ראש העין
(יש שם ערכה ענקית של צנטרים שעדיין לא מצאתי בשום מקום אחר..היא כוללת גם כאלו מסמרים
אבל הם מוכרים אותם גם בבודדים..)

תודה תודה ברוך ד'

תודה:)
אני אמורה להכיר אותך?
בטח אמורה.:D
נתנייתית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה