עוגות/עוגיות עוגת שוקולד שלא צלחה.

• הוסף לסימניות
פאדיחה. הכנתי את העוגת שוקולד של ניקי - והיא לא צלחה.
בקיצור, לקחתי מתכון אחר פשוט יותר ודחפתי לתנור
השאלה, מה אני עושה עם העוגה הקודמת??

• הוסף לסימניות
אין לי כרגע.
אבל את יכולה לחפש כאן. בפרוג.
את בכלל לא הראשונה ולא האחרונה שמתפשל לה העוגה. ככה כולנו לומדים.
פעם ראשונה שזה קורה לי! תמיד עשיתי ויצא לי נפלא
וזה גם מתכון שאני לא מכינה פעם ראשונה, פשוט באמצע יצא לי לא אפוי והלמעלה חצי שרוף, לא ממש שרוף אבל כבר מתחיל להשחיר ויש ריח. למרות שהטעם משגע

• הוסף לסימניות
תורידי עם סכין את החלק שהתחיל להשחיר,
ואם את רוצה להכין כדורי שוקולד תכיני גנש בכמות של 200 גר' שוקולד מריר 200 גר' ריצ,
תפוררי את מה שנשאר מהעוגה ותאחדי....
אם יש חלק בעוגה שאינו אפוי - תכניסי לתנור על חום נמוך עד שיתייבש...
לפירורים למוס - תיבשי בתנור ותטחני....
אפשר להוסיף לשדרוג - אגוזי מלך, פקאן סיני, קוקוס, ריבה, מחיות כגון נוגט, לוטוס וכו'...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
פאדיחה. הכנתי את העוגת שוקולד של ניקי - והיא לא צלחה.
בקיצור, לקחתי מתכון אחר פשוט יותר ודחפתי לתנור
השאלה, מה אני עושה עם העוגה הקודמת??
אם בבסיס העוגה יש כבר שוקולד אז לא צריך להכין גנש!
מספיק לפורר את העוגה המפוצלחת
להוסיף לפירורים 2 כפות שמן ו-2 כפות יין/רום
לערבב וליצור כדורים
יוצא מוצלח מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה