עוגת שכבות עם הדרכה לזיגוג מירור או חדר ילדים?

• הוסף לסימניות
או תהליך צביעת רהיט!:p
הכל טוב ויפה!
האמת שרהיטים לאחרונה התעייפתי :)... וכל הבית מלא בכסאות שונים ומשונים....
היום אמרה לי חברה ללכת מהר לרחוב x ולאסוף שם 6 כסאות . ... ועדיין לא הלכתי :)

• הוסף לסימניות
חדר ילדים!!!

מגרה יותר מעוגה
וגם לא משמין :)
זה באמת נכון !
אבל תדעו שאני כבר שבעה מלהכין עוגות (אף פעם אני לא מכינה לעצמי זה באמת פטנט כדי לא להשמין- להנות מהאפיה עצמה)

• הוסף לסימניות
חדר ילדים.
התכוונת לחדר אמיתי, חידוש רהיטים וצביעה,
או לחדר ילדים מיניאטורה?
בכל מקרה, זה קודם.
ואחר כך העוגה.
התכוונתי למיניאטורה... בינתים אני מכורה לזה..... תלוי בתקופות כנראה....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@פדואלה @יעכנא בוימלגרין @מירי456 @חשמל @אפרת 10 @יעל @מיקץ @דגל @שרה איצקוביץ @רוקי @BRACHY @einkamoni @rivkic
תודה על המחמאות והדלק שאתן נותנות לשתף עוד ועוד .....
(אני לא צריכה דלק כדי ליצור זה יש כבר ב"ה אבל כן צריכה לדעת שאתן מעונינות ומתענינות בשיתוף)
בטח בטח בטח.
השיתוף נותן גם לי אישית, שתדעי.
אני מקבלת ממנו השראות לעצמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה