גם לי יש אמון מלא במתכונים שלך, חלק משמעותי מאוד מהמתכונים שלי הוא ממךצר לי שלא נהניתם מספיק
אין לי איך לדעת אם משהו התפספס לך במתכון או שזה ענין של טעם.
בעוגה עצמה ובהצלחתה יש לי אמון לא, יש גם לא מעט נשים שהכינו ונהנו מאוד. אני לא מעלה מתכון אם אני לא בטוחה בו ב 100%
אז אולי באמת זה ענין של טעם או משהו שלא הצליח לך
כל מתכון יהיה מי שיאהב יותר ומי שפחות
אף פעם אי אפשר לרצות את כולם באותו מתכון.
כאן העוגה התחסלה. זה כן. והמדד הראשוני שלי הוא רק לפי מה שקורה אצלי והטעם שלי. מעבר לזה זה כבר טעם אישי באמת.
מאה אחוז.גם לי יש אמון מלא במתכונים שלך, חלק משמעותי מאוד מהמתכונים שלי הוא ממך
ואני מעריכה ומודה מאוד!
הסיבה היחידה שכתבתי את זה היא לעזור לנשים כמוני שמתלבטות אם להכין מתכון חדש
כשאני רואה עוגה שהצליחה להרבה נשים אני מנסה גם, כשיש עוגה שלחלק מצליחה וחלק לא- אני מעדיפה לא לנסות
לא כי המתכון לא טוב, אלא כי כנראה יש משהו שיכול להתפספס, או דקויות בשלבי ההכנה שלא מובנות למי מי שלא מנוסה מספיק באפיה.
ואיפה כל הרכבת?היא לא עמדה בתחנה כשהרכבת הגיעה.
העליתי חוברת לפני ר"הואיפה כל הרכבת?
אפשר בבקשה לינק?העליתי חוברת לפני ר"ה
עשר דקות - רבע שעה הכנה.יש למישהי אמדן כמה זמן ההכנה בערך?
רוצה להיערך לכך נניח לפני שבת/חג סוכות
ואולי בגלל הסוכר הרגיל יצא לך מרקם גומי........טוב קודם כל עשיתי ויצא ממש טעים רק לא כמו התמונה שצלמת. ושמתי יותר מ- 100 גרם חלווה ולא הכי מרגישים, השכבה העליונה קצת גומי כזה ויצא לי דק כי בטעות המשכתי להקציף והנפח נפל... אבל יצא ממש טעים ודרך אגב ממש לא צריך סוכר חום!! השתמשתי בסוכר רגיל ויצא ממש טעים, והתחתית כמו עוגת בראוניז שתדעו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים