מאפים עוגת שמרים ללא התפחה -שלמות!!

• הוסף לסימניות
ורוגלך ילך?
בלי שכל המילוי יברח ?
תודה

• הוסף לסימניות
אם אני מוותרת על הסירופ זה נורא??
ויש לי ביצים L זה בסדר?
אני עושה סירופ בגירסא עצלנית:
בכוס זכוכית שמים קצת פחות מחצי כוס סוכר.
מרתיחים מים בקומקום, ומיד כשהמים רותחים שופכים על הסוכר עד שהמים מגיעים לשלושת רבעי הכוס. מערבבים עם כפית עד שהסוכר נמס. ומורחים אותו עם מברשת אפיה על השמרים.

• הוסף לסימניות
ורוגלך ילך?
בלי שכל המילוי יברח ?
תודה
זה לא כ"כ ילך בגלל שהמילוי נוזלי וכולו יברח
אם את רוצה להכין רוגלך תכיני מילוי לא נוזלי כ"כ
כמו: א. סוכר, פודינג, קקאו ושמן
ואז לא יברח לך

• הוסף לסימניות
הכנתי שושנים, יצא מדהים!!!
בצק נעים ורך, המילוי לא ברח...
הריח... היינו חייבים להביא לשכנים...
תודה!

• הוסף לסימניות
יש תמיד בחנויות
כתוב על זה קמח מצה חמץ

• הוסף לסימניות
וואו זה ממש טעים . אני שמתי שוקולד אחר - כוס שמן כוס סוכר כוס שוקולית כוס קקאו כף מיץ ענבים 2 כפות פודינג וניל ( הכפלתי את הכמות) יצא ממש טוב! תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהי ניסתה עם קמח כוסמין 80 אחוז של שטיבל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

עוגות/עוגיות עוגת שיש

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה