עוגת תפוח עץ, גבוהה, טעימה, מרשימה---

• הוסף לסימניות
@ה. בקר כמובן עשיתי את העוגה המהממת הזו
אבל מעניין שהיא יצאה לי שונה מעט,
השכבה הראשונה קבלה גובה ממש וכל כולה עלתה לגבהים , והשכבות כל אחת במקומה .
משהו כזה -
מעניין למה?.... אבל חייבת לציין שהיא נאכלה ונאכלת... אתמול בצהרים הגשתי את זה חם כמנה אחרונה ולקקו ת'אצבעות.
1650444017269.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@ה. בקר כמובן עשיתי את העוגה המהממת הזו
אבל מעניין שהיא יצאה לי שונה מעט,
השכבה הראשונה קבלה גובה ממש וכל כולה עלתה לגבהים , והשכבות כל אחת במקומה .
משהו כזה -
מעניין למה?.... אבל חייבת לציין שהיא נאכלה ונאכלת... אתמול בצהרים הגשתי את זה חם כמנה אחרונה ולקקו ת'אצבעות.
צפה בקובץ המצורף 1103572

האמת לחצתי על התפוחים קצת לפני ששפכתי את השכבה הבלולה. אני רואה שלא כתבתי את זה במתכון למעלה. זה מה שככל הנראה העביר חלק מהתפוחים ללמטה יותר
סורי :(

• הוסף לסימניות
האמת לחצתי על התפוחים קצת לפני ששפכתי את השכבה הבלולה. אני רואה שלא כתבתי את זה במתכון למעלה. זה מה שככל הנראה העביר חלק מהתפוחים ללמטה יותר
סורי :(
על אף ולמרות זה יצא מדהים!!! אבל אני מאמינה שלשביעי של פסח אעשה נוספת בשביל לראות אותה שונה...... וזה גם טעים אש!!!!!!

• הוסף לסימניות
על אף ולמרות זה יצא מדהים!!! אבל אני מאמינה שלשביעי של פסח אעשה נוספת בשביל לראות אותה שונה...... וזה גם טעים אש!!!!!!
נהיה לי עצבני בגלל שלא הצליח לך
תדעי.
לא עצבני עלי
עצבני עלי.

• הוסף לסימניות
נהיה לי עצבני בגלל שלא הצליח לך
תדעי.
לא עצבני עלי
עצבני עלי.
תרגעי מהר כי זה הצליח מעולה אבל בגוון אחר.
בע''ה אראה לך תמונה נוספת של המצליח בדיוק כמו שלך!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה משהו ששווה להכין .
תודה הני.
רק לגבי התפוחים, לא ממש הבנתי לאיזה גודל לחתוך אותם

• הוסף לסימניות
הכנתי, יצא מדהים! יפה, טעים... תודה!
ב4 אינגליש קייק, שנוכל 'לגמור תבנית' וישאר ליו"ט... (בתבנית רגילה הגבולות מיטשטשים;))
(התלבטתי אם להעלות את התמונה של התבנית הריקה... יותר מדד, לא?)
IMG_4885.JPG

• הוסף לסימניות
נראה מעולה!!
מה אפשר לשים במקום קמח שקדים?

• הוסף לסימניות
העני, הכנו את העוגה לכבוד יו"ט - שבת
יצאה מעולה - יפה וטעימה

יישר כוח גדול!

• הוסף לסימניות
העוגה ממש יפה, טעימה ומוצלחת.
מצטרפת לרשימת המתכונים המוצלחים של פסח.
תודה לך העני.

• הוסף לסימניות
איך אני מכינה את העוגה הזו לא עם חומרים לפסח?

• הוסף לסימניות
איך אני מכינה את העוגה הזו לא עם חומרים לפסח?
ממירה קמח תפו"א לקמח רגיל
שמן קנולה או שמן קוקוס
אם את לא רוצה קמח שקדים שימי שקדים טחונים דק

כל השאר ללא שינוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה