דרוש מידע עודפים של קידישיק

• הוסף לסימניות
יש מקום שאני יכולה למצוא עודפים של קידישיק?
תודה!!!

• הוסף לסימניות
בבני ברק רחוב האדמור מגור יש חנות עודפים שלהם

• הוסף לסימניות
פושו פושו
נראה לי שאת עלית לי על הקו...:p

• הוסף לסימניות
יש גם בירושלים
מעל אמפריית החסד, רחוב פתח תקוה 16

• הוסף לסימניות
יש גם בירושלים
מעל אמפריית החסד, רחוב פתח תקוה 16
איפה יש שם עודפים? מכירה את קומת המסחר שם ולא זכורה לי חנות עודפים. רק חנות רגילה

ואגב, אצלינו ברמות בירושלים עשו מכירת עודפים בערב פסח וחוץ מהדוחס המביך שהיה שם הבגדים היו חורפיים מאוד, בערבוביה מוחלטת ובעיקר עתיקי יומין

התחושה שלי היא שבשנים האחרונות כשיש להם 50-70% אחוזי הנחה לא נשאר הרבה לעודפים

• הוסף לסימניות
איפה יש שם עודפים? מכירה את קומת המסחר שם ולא זכורה לי חנות עודפים. רק חנות רגילה

ואגב, אצלינו ברמות בירושלים עשו מכירת עודפים בערב פסח וחוץ מהדוחס המביך שהיה שם הבגדים היו חורפיים מאוד, בערבוביה מוחלטת ובעיקר עתיקי יומין

התחושה שלי היא שבשנים האחרונות כשיש להם 50-70% אחוזי הנחה לא נשאר הרבה לעודפים
החנות שהיתה שם, הפכה לחנות עודפים
בגלל הסניף החדש שלהם שנפתח לא רחוק - ליד רב שפע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה