עודפי כרוב ונבטים מה אפשר להכין מהם???

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נשארו לי עודפים של כרוב לבן קצוץ ונבטים, ואם אני ישמור עד אחרי החג שניהם יתקלקלו לי
למישהי יש רעיון מה אפשר לעשות מהם או שילוב של שניהם או מתכון לכל אחד בנפרד, אבל זה די דחוף כי אני רוצה לשטוף כלים ולסגור את בסטת הבישולים שכבר פתוחה פה שלושה ימים ודי נמאס לי;)

תודה לכל העוזרות:)

• הוסף לסימניות
ירקות מוקפצים בתיבול עדין של סויה מומתקת במעט סוכר. אפשר להוסיף אטריות. תוספת שהיא מעדן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;780139:
ירקות מוקפצים בתיבול עדין של סויה מומתקת במעט סוכר. אפשר להוסיף אטריות. תוספת שהיא מעדן.

תודה על הרצון הטוב אבל בדיוק מירקות מוקפצים זה נשאר, אני מחפשת רעיון לסלט:)

• הוסף לסימניות
אפשר להקפיץ אותם בתוספת גזר ולשים בתוך בלינצ'ס

• הוסף לסימניות
אם את רוצה סלט אז תשימי קצת רוטב סויה, לימון, מלח ולמעלה תפזרי שומשום קלוי

• הוסף לסימניות
זה הסלט בכבודו ובעצמו.
כרוב + נבטים
תיבול: כף שמן, כף חומץ, כף סוכר לכל 100 ג'
כדאי להוסיף זאת רק סמוך לארוחה

ליוקרתו של הסלט אפשר להוסיף חמוציות ופקאן מסוכר

או : קולים שומשום גרעיני חמניות וגרעיני דלעת ללא שמן במחבת עד לקבלת צבע מעטמעט שחום ולהוסיף מעט דבש ולכבות האש=מעדן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;780148:
זה הסלט בכבודו ובעצמו.
כרוב + נבטים

או : קולים שומשום גרעיני חמניות וגרעיני דלעת ללא שמן במחבת עד לקבלת צבע מעטמעט שחום ולהוסיף מעט דבש ולכבות האש=מעדן

נשמע ממש טוב!!
הייתי מוסיפה לתיבול גם כף לימון
והייתי מוסיפה את הגרעיני חמניות והשומשום הקלויים גם למתכון הראשון... ;)

BBR- לכי על זה...:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;780148:
זה הסלט בכבודו ובעצמו.
כרוב + נבטים

תודה רבה רעיון מעולה נראה לי שבאמת אלך על זה, איזה קטע בדיוק הלכתי לקלות שומשום, גרעיני חמניה וכו' בשביל סלט אחר ואני באה למחשב לבדוק אם הוסיפו משהו אז תודה זה באמת במקום!!!

• הוסף לסימניות
אם זה שאריות מוקפצים עשית חצי עבודה
קחי מלווח מופשר חצי לחצי ובכל חצי מלאי כזה וגלגלי קיבלת אגרולס טעימים בכלום עבודה :)

• הוסף לסימניות
בתיאבון!

התוספת של הגרעינים הקלויים בדבש ניסיתי לשבת שעברה פעם ראשונה. ויצא מעדן.-שילבתי את זה באמת למתכון הראשון. כל כך התלהבתי שרק שאלת העברתי לך..

לא חיברתי את הכל מלכתחילה בהודעה הראשונה כי יש כאלו לא אוהבים.. ואם יש ילדים קטנים...

• הוסף לסימניות
ועוד סלט נחמד לשבת:
חסה
כרוב
נבטים
פטריות טריות
גזר מגורד
פלפל צבעוני קצוץ
גבעול סלרי קצוץ (לא חובה)

מערבבים הכל שמן לימון מלח- מעדן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;780199:
ועוד סלט נחמד לשבת:
חסה
כרוב
נבטים
פטריות טריות
גזר מגורד
פלפל צבעוני קצוץ
גבעול סלרי קצוץ (לא חובה)

מערבבים הכל שמן לימון מלח- מעדן

מגרה לי את בלוטת הרוק:D
כמויות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;780191:
בתיאבון!

התוספת של הגרעינים הקלויים בדבש ניסיתי לשבת שעברה פעם ראשונה. ויצא מעדן.-שילבתי את זה באמת למתכון הראשון. כל כך התלהבתי שרק שאלת העברתי לך..

לא חיברתי את הכל מלכתחילה בהודעה הראשונה כי יש כאלו לא אוהבים.. ואם יש ילדים קטנים...

תודה לך על הרעיון, באמת הכנתי אחד כמו שכתבת, בדיוק נגמר לי היום הדבש אבל כל השאה הכנתי כמו שכתבת, וחצי שני של הכמות הכנתי מה שנעמי כתבה רק בלי חסה כי לא היה לי.
ובקשר לילדים- דווקא הילדים שלי מאוד אוהבים את כל הסלטים עם גרעינים וכדו' ושילובים מענינים.

• הוסף לסימניות
נבטים אפשר עם עגבניות חתוכות,רצוי שרי וזיתים חתוכים לערבב עם שמן זית. רצוי להשרות כמה שיותר בנוזל כך שיספגו את הטעמים. לארוחת החג החלבית אפשר להוסיף קוביות גבינה מלוחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;780211:
מגרה לי את בלוטת הרוק:D
כמויות?

הכמויות לא מדויקות אבל פחות או יותר היחס לפי סדר הכתיבה אתמול עשיתי את זה לשבע ברכות חבילה חסה חצי כרוב 2 גזרים חצי חבילת נבטים חבילת פטריות פרוסה ו2 פלפלים. זה היחס פחות או יותר

• הוסף לסימניות
מהכרוב אפשר להכין פשטידה..
תבלינים
ביצים
שמן
פרורי לחם
וזהו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה