עוד אחד

• הוסף לסימניות
תמונות לפרויקט גמר - קטלוג נעליים.
איך עדיפה התמונה? עם קרופ או לא?
תודה מראש לכל הערה/הארה
התמונות באיכות נמוכה בגלל הקטנה

קבצים מצורפים

• IMG_20541.jpg
    KB 277.8 · צפיות: 14
  • lkn.jpg
    KB 288.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אני לא כל כך מבינה בזה,
אבל לדעתי בלי,
צילום נהדר:p:p:p

• הוסף לסימניות
א. בהצלחה !!! יש על מה לבנות.

ב. לטעמי, הראשונה עדיפה ו-
ג. למרות המזכרת של התקופה האפילה בקולנוע... היה כדאי להוסיף ממש מעט תאורה,
אפילו נקודתית ע"י רפלקטור אחורי (החלק הכסוף של מכסה תבנית חד-פעמית או פלאש קטן חלש
מאוד) המכוון לקשת (הנקודה הגבוהה בסוליה).
ממוקד).

• הוסף לסימניות
אוהבת יותר את הראשונה

• הוסף לסימניות
השניה
וחסר עוד אויר מלעלה
ואולי עוד טיפה לראות את הנעל בימין
לא יודעת למה מציק לי בעין שהידית של המזוודה פונה כלפי מעלה הייתי רוצה לראות אותה למטה
ונראה לי גם חסר שבירה של גוון, אבל אולי זה מתאים לנעלי גברים, לא יודעת.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מעדיפה לראות עוד תאורה על הנעל.
ופס תאורה מסביב לנעל, שיפריד אותה מהרקע. (ז"א להכניס תאורה בין הנעל לרקע)

• הוסף לסימניות
ברור שעם הקרופ
ולדעתי עדיף מזוודה בצבע אחר, כמו חום כהה או משהו
כשהכל שחור הנעל לא מספיק מודגשת...

• הוסף לסימניות
בכוונה שחור, היה לי עניין לצלם שחור על שחור .את יכולה להגיד שאולי לא היה מספיק רפלקטורים על הנעל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה