עוד אחת מהסט - בסגנון שונה

• הוסף לסימניות
על זאת קבלי ממני WOW...
מעניין לראות צבעוני

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה

• הוסף לסימניות
מהממם! אוהבת מאוד את הסגנון (ומשתמשת בו הרבה...)
התמונה הצבעונית אדומה מידי....

• הוסף לסימניות
הש.ל. מהמם ורך
ההמרה פה בול במקום

• הוסף לסימניות
הניו בורן היחידי שהתחברתי אליו..

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. (פוזה ידועה, אבל זה לא מפחית מהיופי של התמונה.)
ברגע הראשון המסגור של שתי הידיים סביב ראש התינוק היה נראה לי לא טוב, כמו מעיכה או כמו "אוי לא, את עושה לי כאב ראש!" [כזה. תמונה מצורפת לחסומים.]
אבל מאחר והיד הימנית נחה בעדינות מאחורי האוזן - זה בכל זאת בסדר.

קבצים מצורפים

• stock-photo-13665895-tensed-business-man-with-head-in-hand-against-blue-sky.jpg
    KB 45.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אין לי הרבה ידע בצילום כדי להעיר הערות טכניות, משהו בקשר ליידים שבתמונה נותנות תחושה יותר של פחד של עוד שניה התינוק יפול מאשר לשדר את הבטחון והשלווה של תינוק ישן בכף היד של ההורה.
תמונה יפה.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה.
הייתי מסדרת את הידיים של התינוק שלא יתלו באויר.. את יכולה להניח אותם מתחת ללחי או לחילופין הסנטר.

• הוסף לסימניות
במבט ראשון זה היה נראה לי תינוק במלקחיים
במבט שני תמונה מלאה רכות ויופי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1014055:
יפה מאוד. (פוזה ידועה, אבל זה לא מפחית מהיופי של התמונה.)
ברגע הראשון המסגור של שתי הידיים סביב ראש התינוק היה נראה לי לא טוב, כמו מעיכה או כמו "אוי לא, את עושה לי כאב ראש!" [כזה. תמונה מצורפת לחסומים.]
אבל מאחר והיד הימנית נחה בעדינות מאחורי האוזן - זה בכל זאת בסדר.
רבקה - אני נהנית מהניתוחים המעמיקים שלך!

• הוסף לסימניות
לאחר מעשה מסכימה עם רוב התגובות
אנסה לשפר בתינוק הבא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה