עוד אחת מהסט

• הוסף לסימניות
בעז"ה היום נעשה משהו יותר מעניין...:)
איך זו?
תודה לחנוש, המורה המקסימה שלי לפ"ש, הקרדיטים לה, (מה שלא-לי:( זה קשור לחוסר הקליטה שלי)

קבצים מצורפים

• חלאקה ב (20)_800x537.png
    KB 550 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
.
הילד מתוק, התמונה יפה רק עדין טיפה חסר אור
תבדקי בשעת הצילום-
הצמצם הכי פתוח?
א"א יותר לרדת במהירות?
אז תעלי איזו או תשתמשי בפלאש מהצד

• הוסף לסימניות
מתוק מתוק!

מה הולך שם בצד ימין על המעקה?
יש שם שיער מחוק? נראה שיש שם ריטוש.

• הוסף לסימניות
הפנים חלקות מידי.

• הוסף לסימניות
שושיה, יפה, אני אוהבת, וגם הילד בובה,
גם בתמונה הזו, וגם בתמונות הקודמות, אני לא יודעת איך לאף אחד מפורום צילום הנכבד זה לא מפריע,
אבל התמונה עקומה, וממש מבקשת יישור (במיוחד לאור הסורגים שמבליטים את הזווית).

• הוסף לסימניות
שושיה,
מעולה מעולה! (העריכה ;) ).
כמה הערות בקטנה ממש, הריטוש בפנים, קצת מידי חזק...
ובמסיכה של הריטוש של הרקע - מצד ימין שלו היה עוד טיפה להוריד.
ובתאורה, שימי לב שהשיער משמאל קצת נשרף יותר מידי - מסיכה אפילו אפורה, הייתה עושה לזה טוב.

אבל את גדולה!
ועם הכח והרצון עד תגיעי עוד רחוק....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1107169:
שושיה,
מעולה מעולה! (העריכה ;) ).
כמה הערות בקטנה ממש, הריטוש בפנים, קצת מידי חזק...
ובמסיכה של הריטוש של הרקע - מצד ימין שלו היה עוד טיפה להוריד.
ובתאורה, שימי לב שהשיער משמאל קצת נשרף יותר מידי - מסיכה אפילו אפורה, הייתה עושה לזה טוב.

אבל את גדולה!
ועם הכח והרצון עד תגיעי עוד רחוק....

בדיוק אני חושבת לעצמי ששכחתי להוריד שקיפות במסכה של הריטוש... אני מעלה תכף אחרי העבודה...צפה בקובץ המצורף 174223

קבצים מצורפים

• חלאקה ב (20)_800x537.png
    KB 486.4 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה