- הוסף לסימניות
אני הכנתי איתם קינוח של גלידה בשכבות - גלידת פירות יער ווניליש לי בבית חבילת ביסקוויטים ורודות,
מה אפשר לעשות איתם?
לא נראה לי מתאים הורוד עם שוקולד,
אולי איזה קרם לבן?
אשמח להצעות.
אני הכנתי איתם קינוח של גלידה בשכבות - גלידת פירות יער ווניליש לי בבית חבילת ביסקוויטים ורודות,
מה אפשר לעשות איתם?
לא נראה לי מתאים הורוד עם שוקולד,
אולי איזה קרם לבן?
אשמח להצעות.
גלידה אפשר םרווהעם חלק מהביסקוויטים הכנתי את הגלידה,
עכשיו אני רוצה גם משהו פרווה
אני הייתי שמה לתבנית A4, 4 שכבות ביסקוטיםרעיון מצוין,
אפשר כמויות מדוייקות?
כמה זמן נסיעה? ברכב או אוטובוס מממוזג?העוגה הזו טובה בנסיעות?
או שהיא נמסה וחייבת מקפיא?
השנה, כבר במקפיא לסוכות, הכנתי את העוגה הזו עם קרם נוגט במקום חלבה. ולמעלה לא שמתי מעל הגנאש כלום אבל אפשר קרוקנט לוז
אני רוצה להכין עם קרם נוגט כמה גרם צריך לזה?השנה, כבר במקפיא לסוכות, הכנתי את העוגה הזו עם קרם נוגט במקום חלבה. ולמעלה לא שמתי מעל הגנאש כלום אבל אפשר קרוקנט לוז
כ-300 גרםאני רוצה להכין עם קרם נוגט כמה גרם צריך לזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ש.ב.א, Tmj, פילפלית ועוד 23 משתמשים26 //