- הוסף לסימניות
נכתב ע"י steren;1925719:היא לא סנובית!
היא פשוט מתוקה ומאוד מאוד מתרגשת.
וגם כך כל ה'סנוביות' האחרות...
שום ילד לא אמור לחייך כשהוא מגיע לצלמת!!
וזה אחד העבודות הקשות של הצלמת, לרכך אותם, להרגיע שלא יהיו 'סנובים'
חברה נסחפתם קצת אולי?!נכתב ע"י efrat1;1926015:לא הייתי הולכת לצלם את ילדי אצל צלמת שתעלה את תמונותיהם לפורום ותכנה אותם בכינויי גנאי.
אני לא חושבת שהם נסחפו.נכתב ע"י רותי ה;1926135:חברה נסחפתם קצת אולי?!
אצלי היתה אמא שאמרה לילדה בצילום
"מאך הסנובית!!!" ואז הילדה עשתה פוזות שמתאימות לצילום
אז מה? היא גינתה את הבת שלה?
זה סוג של דיבור / סלנג.
לא יפה לעשות לה כזה אמבוש
עטי, היא מתוקה והתמונות עם השחור והצבעוני יחד פשוט שילוב מנצח!
נכתב ע"י efrat1;1926015:לא הייתי הולכת לצלם את ילדי אצל צלמת שתעלה את תמונותיהם לפורום ותכנה אותם בכינויי גנאי.
נכתב ע"י רותי ה;1926213:אוהבת את הרקע הזה
אני חושבת שקצת ספייס ימינה היה מועיל
ולהוריד קצת בשחורים
תראי לדוגמא:
תודהנכתב ע"י פוטו טופ;1926312:רותי, אני אוהבת את הערות שלך ואת הבקרת ..
ויום אחד תלמדי אותי כבר איך מגיבים בהודעה אחת לכמה תגובות, טוב?
נכתב ע"י פוטו טופ;1926312:ויום אחד תלמדי אותי כבר איך מגיבים בהודעה אחת לכמה תגובות, טוב?
נכתב ע"י steren;1926488:.
אם יצא שנפגעת,
קבלי את סליחתי בבקשה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים