עוד אין לי חוזה...

• הוסף לסימניות
וגם לא היה לי בכל אופן בעז"ה ביום א' אני הולכת לשבת על חוזה (תודה לר. מונטג על הבסיס)
ולעשות סוף לכל הסיפורים ההזויים...:cool:
בכל מקרה אחרי אינסוף התלבטויות אם להעלות את השאלה שלי לפורום, הומלץ לי להעלות כדי שאדע וידעו אחרים איך למנוע או במקרה שלי (ח"ו) איך לסיים בצורה הנקיה ביותר.:p
ובכן למעשה שהיה כך היה:
לפני בערך חצי שנה הגיעה אלי אמא עם תאומים לצילומי חלאקה ולקחה סט של 10 תמונות במחיר האפסי של אז, אבל כמובן בתור מתחילה לא העזתי להביע דעה על כלום (מה שהיום אני כן עושה:D) והאמא אמרה לי שהיא רוצה 8 עכשיו ואת השתיים הנותרות אחרי התספורת, ואני אמרתי אמן בעל כורחי...
אחרי חודשיים מהפיתוח האמא פגשה אותי ואמרה לי שיש שתי תמונות שהיא רוצה שאני אתקן. אמרתי לה שבסדר אבל שתתקשר אלי ותעדכן אותי כי לא אזכור, היא אמרה שבסדר ועד עכשיו לא התקשרה...
אחרי תקופת זמן שוב פגשה אותי ונזכרה אמרתי לה שבסדר ואני אטפל בתמונות המדוברות, ואכן כשחזרתי טיפלתי בהן והתקשרתי לעדכן שהן מוכנות ושתבוא לבדוק, הבת אמרה לי שזה בסדר והיא תעביר לאמא. עד עכשיו עוד לא קיבלתי טלפון.
לפני חודש פגשתי את הבת הגדולה ואמרתי לה שתזכיר לאמה שהתמונות מוכנות ואני מחכה לok שלה היא אמרה לי שאני יכולה להדפיס אותן כי אמא שלה סומכת עלי...
הדפסתי, אבל פתאום פגשתי שוב את האמא והיא ממש כעסה שהדפסתי בלי האישור שלה. אבל אחרי שהתמונות פותחו (על חשבוני) ושלחתי לה אותן היא אמרה שהתמונות זוועתיות.
אמרתי לה שהתמונות נשארות במחשב עוד שבוע, ואז אני מוחקת אותן.
ובינתיים מה עלי לעשות בכזה מקרה?

• הוסף לסימניות
תגמרי איתה בצורה טובה
ותלמדי לקח לעתיד, זה הכל.
היא שילמה לך?
אם כן בשביל מה לרדוף אחריה? לא רוצה שלא תקח.

• הוסף לסימניות
מה שאת מתארת כאן זה מעבר לחוזה, זה כבר הרבה מעבר.
הגשת ללקוחות עבודה ? שילמו לך?
זהו, מכאן להבא את לא מחוייבת לכלום ולא עושה שום תיקונים. ברגע שלקוח שלם לך, את סיימת את העבודה.
מה אנשים חושבים לעצמם אחרי חודשיים שהתמונות אצלהם? שאת תמשיכי לעבוד להם לנצח וכל פעם יתחשק להם משהו אחר?
אני מקווה בשבילך שאת מבינה עד כמה זה הזוי

• הוסף לסימניות
תודה לכן על התגובות, אבל היא טוענת שהתמונות לא איכותיות, והן מטושטשות, ולכן היא רוצה שאטפל בהן. היא באמת כבר שילמה.
אני אמורה להגיד לה בעוד שבוע שמחקתי את התיקיה שלה? (למרות שאני לא מוחקת, אני קשורה לתמונות שלי;)) ;)כדי שתפסיק לשגע?
אה, היא בטוח תשכח לצלצל אלי...:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;948228:
כדי שתפסיק לשגע?
אה, היא בטוח תשכח לצלצל אלי...:D

בנתיים לפי מה שהבנתי ממה שכתבת את זאת שמשגעת אותה ולא להיפך
היא בכלל לא זוכרת להתקשר אלייך ואת כל הזמן מזכירה לה או לביתה
תעברי ללקוח הבא ופעם הבאה אל תעשי עבודה נוספת לפני ששילמו לך לך לפחות חצי
מראש :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;948992:
בנתיים לפי מה שהבנתי ממה שכתבת את זאת שמשגעת אותה ולא להיפך
היא בכלל לא זוכרת להתקשר אלייך ואת כל הזמן מזכירה לה או לביתה
תעברי ללקוח הבא ופעם הבאה אל תעשי עבודה נוספת לפני ששילמו לך לך לפחות חצי
מראש :)

כתבתי כבר, היא שלמה כבר מזמן!
היא נזכרה שהתמונות לא איכותיות רק עכשיו...
בכל מקרה אני לא מתכוונת לצלצל שוב אבל ביום רביעי נגמרת לי הפתילה... ואני לא הולכת לשבת לה ע"ז יותר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מידע שימושי תשלום לשדכנית
אני רשומה כשדכנית במאגר שידוכים ובזמני הפנוי מנסה להיות שליחה לעזור לעוד מישהו לבנות בית וגם לעזור לבית שלנו בתוספת הכנסה
יש במאגר אשכנזים וספרדים וחצי חצי שהם נכנסים לשתי הרשימות
בכללים של המאגר כתוב שהתשלום לפי מה שהשדכן קבע, מה שקורה שהרבה פעמים לא קוראים את כל הכללים...

בקיצור עשיתי שידוך ב"ה, 2 משפחות עם סיפורים משפחתיים מורכבים, בנוסף שתיהם שנה שנתיים מעל הגיל כבר ובנוסף אחד חצי חצי ואחד שלושת רבעי ספרדי ורבע אשכנזי... אבל הם רשומים ברשימה האשכנזית ומצהירים שהם חצי חצי,

עכשיו אחרי המזל טוב האמא שואלת כמה היא חייבת אמרתי לה 4000 אמרה אבל זה לאשכנזים אנחנו ספרדים ונותנים 1500 שקל אמרתי לה תשאלי רב והצד השני כשביקשתי 4000 אמרה אז כל צד 2000.... פתאום הם ספרדים. חוץ מהאי נעימות שצריך לבקש את הכסף אני מרגישה עכשיו שהם כאילו עושים את הטובה הכי גדולה שהם נותנים לי את מה שמגיע לי על העבודה... [עדין לא נתנו, בתקווה גדולה שיתנו]

זהו, זה הסיפור ואני מספרת אותו כי כל הטלפונים הדיבורים הפגישות לוקחות הרבה זמן, הרבה פעמים בזמנים לא נוחים וצריך שוב ושוב ועדכן ולהתקשר הלוך חזור, מעבר לזה התשלום הוא כזה כדי שימשיכו להציע גם אם לא הולך, זה תשלום על כל ההצעות שעבדו עליהם הרבה ובסוף לא הלכו. כמה שדכניות יש שמוכנות להשקיע ככ הרבה מזמנן ללא תשלום? נכון זה חסד אבל זה חסד שלוקח המון המון זמן ובזמן הזה הן צריכות להביא פרנסה ואז אם אין לספרדים מספיק הצעות שיבינו למה

זה לא תמיד כך כי עשיתי שידוך לספרדים ששילמו מיד בעצמם ובשמחה ותודה. אבל עכשיו, לעת עתה יצא לי החשק לגמרי ואני פונה לרשימה האשכנזית... מי שרוצה שילמד ויפיק את הלקח המתבקש
הבאתי את הפאה שלי לפאנית (שהיא גם חברה שלי) לעבודת צבע,
פאנית שנחשבת למומחית בתחום,
הסברתי לה בפירוט והרחבה איזה צבע אני רוצה שיהיה בפאה,
כולל תמונות והדגמות שעמלתי לאסוף ושלחתי לה במצגת (!) כדי שלא יהיו פאשלות,
אבל--- היא לא הצליחה להגיע לגוון שרציתי ולכן ביקשתי ממנה שתנסה שוב,
ומכיוון שזה כבר היה אחרי תקופה ארוכה שילמתי על הצבע מחדש...
אבל גם אז שוב הצביעה לא נעשתה כמו שרציתי, ושוב הסברתי לה מחדש,
שלחתי לה תמונות חדשות להדגמה ו-- כמובן- לא יצא טוב.
מכיוון שזאת חברה שלי לא היה לי נעים להפסיק את הלופ הזה וללכת למישהי אחרת,
ובמיוחד שגם הוצאתי על זה מלאאא כסף, וחלק מהתיקונים היו עדיין במסגרת האחריות...
אחרי כמה פעמים של נסיונות כושלים היא הבטיחה שעכשיו זהו היא באמת קלטה מה אני רוצה והיא תקנה לי צבע מיוחד ותעשה איתו, כשבאתי לקחת את הפאה היא הייתה עצבנית עלי מאד,
היא אמרה לי שזהו יותר היא לא מוכנה להתעסק עם הפאה שלי,
היא פלטה משהו שלא הלך לה והיא הייתה צריכה לעבוד על זה שוב וזה לקח לה מלא זמן...
לא ממש הבנתי מה קרה ועל מה העצבים אם זה העבודה שלה, אבל שתקתי והבנתי שהיא לחוצה בגלל העומס שיש לה,
רק כשחזרתי הביתה הבנתי שקרה לפאה שלי משהו , היא פשוט נשרפה:(((((((
סוף כל שיערה קיבל צבע לבן שקוף מוזר וכל השליש האחרון של הפאה מזדקר החוצה כמו פאת קש, והסירוק לא מצליח להחזיק מעמד מרוב שהשיער "מת"
זאת פאה יקרה מאד, שיער טבעי, שעד עכשיו למרות הצביעות הייתה נראית מהמם! עד הפעם האחרונה שקרה משהו אבל לא הבנתי בדיוק מה.
היא אמרה לי מראש שהצביעות לא מייטיבות עם הפאה, אבל הפאה עכשיו פשוט גמורה!
יש לי רק פאה אחת, ואני אוכלת את הלב בכל פעם מחדש כשאני לובשת אותה.
עד עכשיו הדחקתי אבל זהו, נשבר לי.

שאלותי---
1. יש אחריות על שריפת פאה אצל פאנית? אם כן איך זה עובד?
2. מי קובע מה נחשבה לנזק?
3. זה קרה למישהי שתוכל להעשיר אותי מנסיונה?
4. האם זה שהיא אמרה לי שהצביעה לא מייטיבה עם הפאה זורק עלי את האחריות?
5. במקרה והיא צריכה לשלם עליה, איך מחשבים את הערך של הפאה?

אגב, עדיין לא דיברתי איתה על זה, ניסיתי לסרק אותה שוב וקיוויתי שאולי זה רק הסירוק האחרון שהיה גרוע, אבל כמובן שהתבדיתי, הפאה סיימה את תפקידה בעולם. אני רוצה לבוא אליה כשאני מוכנה, בעיקר שמדובר בחברה. כל מידע יעזור לי.

תודה עצומה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה