עוד אשכול, ושוב על: מכונות כביסה סוררות!

• הוסף לסימניות
עברתי על כ-ל האשכולות כאן וכמאמר הפסוק "שוטטנו בארבע פינות תרופה לא מצאנו"...

והרי הסיפור:
שלושה בגדים (יקרים!) שנים לבנים ואחד צבעוני יצאו מכביסה לבנה בהרתחה עם כתמים חומים, דומים בהחלט לחלודה, ללא התחייבות.
הכנסתי חזרה למכונה, והתוצאה מוזרה: שאר הבגדים נשארו בלובנם, אותם בגדים בדיוק 'חטפו' שוב כתמי חלודה כהים יותר!
לפי הוראת 'סנו' שמתי אלכוהול + חומץ (תמהיל 50%) - זה הועיל יפה במקרים אחרים, אבל לא הפעם.

אז ככה: אם זה חלודה- מה עושים? ניקיתי כל מקום נראה לעין, ועדיין!
לגבי הבגדים שניזוקו- להתייאש? הם יקרים לי וחסרי תחליף...:(

אודה למסייעים!

נ.ב. ולכל מי שרץ לכתוב על על נפלאות האקונומיקה: שמתי אקונומיקה, הכתמים התכהו!!!

• הוסף לסימניות
נשמע כמו צרעת... :cool:

מוזר ביותר... ליבי עלייך ועל הבגדים ההרוסים אבל לצערי אני לא יודעת לעזור

• הוסף לסימניות
לא יודעת לומר לך למה הבגדים האלה דווקא חטפו את החלודה,

אבל אני יודעת שהמכונה של אמא שלי מסמנת פסי חלודה על כל בגד שלא נראה בעיניה מי יודע מה...
הבעיה, שהטעם שלה גרוע... ויקר...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1084673:
לא יודעת לומר לך למה הבגדים האלה דווקא חטפו את החלודה,

אבל אני יודעת שהמכונה של אמא שלי מסמנת פסי חלודה על כל בגד שלא נראה בעינה מי יודע מה...
הבעיה, שהטעם שלה גרוע... ויקר...;)

להיפך: יש לה טעם מצוין!... אפילו את מעידה שהוא יקר...

• הוסף לסימניות
לא, לא להיפך. התכוונתי בדיוק למה שכתבתי. אבל לא ממש קריטי..

• הוסף לסימניות
למה הרתחה?
בגד שעבר הרתחה זה סוף הסיפור!!!
תנסי אולי קצת אבקת אפיה? (עדיף קודם באזור מוסתר בבגד, שלא יזיק....)

• הוסף לסימניות
יש חומר מיוחד שמסיר חלודה מבגדים , אפשר להשיג אותו אצל מנדל בבני ברק ( אם עדיין קים)
ברחוב רבי עקיבא פינת רח' ירושלים מול סלון ה"פאה"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמחם;1084681:
למה הרתחה?
בגד שעבר הרתחה זה סוף הסיפור!!!
תנסי אולי קצת אבקת אפיה? (עדיף קודם באזור מוסתר בבגד, שלא יזיק....)

סוף הסיפור?
מי מכבס בלי הרתחה?

ואבקת אפיה- איך, כמה, עם מה?

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שלימון עוזר מאוד לחלודה

• הוסף לסימניות
בדוק ומנוסה (אבל לא אחרי שהאריג עבר הרתחה, כלומר - אולי זה יועיל גם אז, אבל זה לא בדוק ומנוסה, לא אצלנו בכל אופן): למרוח על כתם החלודה תערובת של מלח שולחן (דק) עם מיץ מלימון חי (לא משומר) ולשטוח בשמש. מעלים כתמי חלודה להפליא.

• הוסף לסימניות
אני ריססתי אנטי קאלק על כתם חלודה שנוצר ממחזיק של מוצץ, בביביגרו לבן- קטיפה, ירד לחלוטין!!!
לנסות קודם במקום נסתר ולא להשהות על הבגד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה