עוד בנושא עגלות תינוק-בזוית אחרת

• הוסף לסימניות
אני מתעניינת, ואשמח לעצותיכן/רעיונותיכן:

האם ישנה עגלה מסגנון "עגלה משולבת",
קרי העגלות עם האמבטיה והטיולון בנפרד, הניתנים להרכבה על אותה שלדה,
שהיא גם קלה יחסית,
גם מתקפלת די בקלות,
וגם מתקפלת ביחד עם האמבטיה?
(וגם יפה...?).

או שכל עגלה מכילה רק את אחת התכונות?

למשל, יצא לי לראות את "מיקרה לייט". אם איני טועה ראיתי מישהי שקיפלה אותה ביחד עם האמבטיה. אבל בתכונות הרשמיות של העגלה לא רשום שזה ניתן.
מכירות?
מה אתן אומרות?

• הוסף לסימניות
בד"כ העגלות המשולבות האמבטיה לא מתקפלת עם השלדה כך אני יודעת בקוויני בוגבו וכו.
זה מאד מעצבן ומפריע ברכב ובמונית.
המודה של היום (למי שיש תקציב...) את הסילבר קרוס שהיא מאד קלה ויפה והטיולון שלה ממש כמו אמבטיה.
אחותי קנתה עכשיו אותה קלה ויפה ובלי האמבטיה כך שיצא לה יותר זול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי1;648618:
בד"כ העגלות המשולבות האמבטיה לא מתקפלת עם השלדה כך אני יודעת בקוויני בוגבו וכו.
זה מאד מעצבן ומפריע ברכב ובמונית.
המודה של היום (למי שיש תקציב...) את הסילבר קרוס שהיא מאד קלה ויפה והטיולון שלה ממש כמו אמבטיה.
אחותי קנתה עכשיו אותה קלה ויפה ובלי האמבטיה כך שיצא לה יותר זול.

אכן קניתי אותה, ולא גמרתי לשבח אותה...
מקום רחב לתינוק נוסעת בקלילות, מתקפלת עם השילדה,
מגיעה עם תיק, נילון לגשם, משטח החתלה.
ונראית כמו עגלת אמבטיה. גגון רחב וכיסוי רגליים המגן גם מרוח.

תיכף אעלה תמונה...

קבצים מצורפים

• IMG_0883.JPG
    1.1 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אולי מישהי בכל זאת מכירה את מיקרה לייט לעומק?

שי, איפה היא קנתה בלי אמבטיה? יש דבר כזה?
איזה דגם? סרף?

• הוסף לסימניות
רק אל תבקשי שגם תהיה זולה בנוסף הכל....;)
העגלות שמתקפלות ביחד עם האמבטיה הם באמת ה'סילבר קרוסיות' ועוד כמה עגלות ספורט...
אבל קצת קשה לענות על כל הדרישות יחד.
אם את רוצה עגלה שמתקפלת גם עם האמבטיה וגם קלה יחסית,אז יש שני דגמים של סילבר קרוס - אבל לגבי היופי...טוב....עניין של טעם כבר.
מה שכן,יש את הדגם שרואים היום הרבה ה-סילבר קרוס סרפ, שזו ה-עגלה היפה של סילבר קרוס, שהיא גם מאאאד קלה (משהו כמו 8 ק"ג סה"כ,כשהיא מורכבת!לא רק השילדה!!) והיתרון שלה,שאת בעצם לא צריכה אמבטיה,כי לטיולון שלה יש איזה פטנט מיוחד שמתאים את עצמו כמו אמבטיה....זה גם נראה כמו אמבטיה....
אני יעלה לך תמונה שתראי...
אבל אם את בכ"ז רוצה גם אמבטיה - אז תדעי שהאמבטיה עצמה לא מתקפלת ביחד עם השילדה.
נראה לי שזו העגלה היחידה שבעצם עונהה לכל הדרישות. גם יפה,גם מתקפלת בקלות גם קלה,וגם עם האמבטיה....
לכל העגלות האחרות חסרה אחת התכונות....או כמה מהם...
אבל זה מאד תלוי עד כמה היופי של העגלה חשוב לך.אם את רוצה עגלה 'יוקרתית' או מסתפקת במשהו פשוט יותר...(מה שלא נראה לי.,...)

קבצים מצורפים

• silvercrosssurf1-300x188.jpg
    KB 12 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;648670:
אולי מישהי בכל זאת מכירה את מיקרה לייט לעומק?

שי, איפה היא קנתה בלי אמבטיה? יש דבר כזה?
איזה דגם? סרף?

בפריש בר' עקיבא בב"ב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;648620:
אכן קניתי אותה, ולא גמרתי לשבח אותה...
מקום רחב לתינוק נוסעת בקלילות, מתקפלת עם השילדה,
מגיעה עם תיק, נילון לגשם, משטח החתלה.
ונראית כמו עגלת אמבטיה. גגון רחב וכיסוי רגליים המגן גם מרוח.

תיכף אעלה תמונה...
מה מחירה?ואיך קוראים לדגם?

• הוסף לסימניות
אני בדקתי מחירים של העגלת סרף סילבר קרוס, ובניו בורן בב"ב הכי זולב הפרש משמעותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה