עוד בתחום יעוץ מצלמות

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מצלמה לשימוש לא ביתי. אני לא יודעת מה אני צריכה. אשמח לשמוע את דעתכם.
המצלמה היקרה עתידה לתעד מהלכים. למשל איך בודקים חליפה משעטנז. לא בתנאי סטודיו, ומתי שיתאפשר - תאורה טבעית. התמונות אמורות להתפרסם במגזין מקצועי.
אני (הצלמת...) למדתי צילום לפני כ7 שנים ולא עסקתי בכך למעשה. בנקודה זו אצטרך לחזור לעניין.
איזה מצלמה לדעתכם מתאימה? אני לא מחפשת את הטוב ביותר, אלא את מה שיפיק לי תמונות באיכות שיהיה אפשר לפרסם במגזין בצורה מכובדת.

תודה

• הוסף לסימניות
בשביל כוס חלב לא קונים פרה......

• הוסף לסימניות
מדובר במגזין שנשען על תמונות, והרבה, באופן קבוע. האם יותר משתלם, לדעתך, להעזר בצלם חיצוני??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;580533:
מדובר במגזין שנשען על תמונות, והרבה, באופן קבוע. האם יותר משתלם, לדעתך, להעזר בצלם חיצוני??

בוודאי.
אני לא הייתי מתיימר לקנות מחשב ולעצב את המגזין..... למרות שיש לי קצת הבנה בתוכנות אדובי.

צלם תמיד יעשה את העבודה טוב יותר (OK, כמעט תמיד, רק לבחור אחד טוב).

מה שמאוד מומלץ ונראה ש"נופל" כל פעם מחדש, זה הקשר הבלתי נפרד של הצלם מול המעצב, אם הקונספט ברור והצלם מעורב בפגישות הכלליות, זה רק יועיל לתוצאת הצילום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;580546:
בוודאי.
אני לא הייתי מתיימר לקנות מחשב ולעצב את המגזין..... למרות שיש לי קצת הבנה בתוכנות אדובי.

צלם תמיד יעשה את העבודה טוב יותר (OK, כמעט תמיד, רק לבחור אחד טוב).

מה שמאוד מומלץ ונראה ש"נופל" כל פעם מחדש, זה הקשר הבלתי נפרד של הצלם מול המעצב, אם הקונספט ברור והצלם מעורב בפגישות הכלליות, זה רק יועיל לתוצאת הצילום.

לא הסברתי את עצמי. למדתי צילום במשך שנה:cool:. זה לא משהו "שיש לי קצת הבנה" בו.

בכל אופן, נניח שמעדיפים להעסיק אותי גם בתור צלמת, איזה מצלמה כדאי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;580551:
לא הסברתי את עצמי. למדתי צילום במשך שנה:cool:. זה לא משהו "שיש לי קצת הבנה" בו.
בכל אופן, נניח שמעדיפים להעסיק אותי גם בתור צלמת, איזה מצלמה כדאי?

OK, לכי על זה.
אם כך כנראה שהשאלה היא באמת "מה התקציב"?

• הוסף לסימניות
עד 4000, אם אפשר בפחות, כמובן עדיף.

• הוסף לסימניות
זה כל כך נמוך שאין שום מצלמה להציע?

אם כך, כמה לדעתכם צריך להשקיע?

• הוסף לסימניות
קשה לומר מה צריך להיות התקציב, אין לזה סוף.
בכל מקרה, ציוד בסיסי מאוד המוגדר מקצועי באופן שיאפשר את שביקשת מתחיל מ 7500 בערך.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מבינה יותר טוב מה התכוונת בתגובה הראשונה. אחשוב על זה. תודה

• הוסף לסימניות
סליחה, עוד שאלה: ציוד יד שניה הולך? במחיר זה משמעותי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;580738:
סליחה, עוד שאלה: ציוד יד שניה הולך? במחיר זה משמעותי?

זה התחום של צבי :)
כן, ההפרש מחירים מאוד משמעותי, אבל צריך לדעת איך ומה לקנות, מתי לוקחים סיכון ומתי וממי לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה