נכתב ע"י מלפפון;1668770:איך זה שלכולם יש כאלו מטבחים וסלונים ענקיים,
וכל חדר מכיל 2 חדרים שלי?
אחרי זה יתלוננו שישראל מדינה קטנה ולכן אין די מקום לדירות חדשות.
נכתב ע"י מלפפון;1668770:איך זה שלכולם יש כאלו מטבחים וסלונים ענקיים,
וכל חדר מכיל 2 חדרים שלי?
אחרי זה יתלוננו שישראל מדינה קטנה ולכן אין די מקום לדירות חדשות.
נכתב ע"י יעל א;1668821:אם מצלמים עם עדשה רחבה זה עושה אשליה מגדילה....
אמאלה מירלה איזה יופי.
אני עכשיו ממש עובדת בלב על "לא תחמוד בית רעך"
לא עברתי, הוספתינכתב ע"י *לאה;1668898:מירהלה, יופי של צילומים, אהבתי את התאורה, הצבעים ותחושת המרחב.
שאבין...עברת לצילומי אדריכלות?
אני מתקנתנכתב ע"י shosh22;1669158:מירלה מקסים!!!!
אהבתי מאוד.
לגבי מהש אמרו בהחלט במטבח זה לא ישר שם ויש תחושת נפילה...
אני מבינה אותך אך צילמתי ביחד עם המעצבת וזו היתה הבחירה שלהנכתב ע"י 100ZEVET;1669202:אפשר להעיר??... על התמונה הראשונה..
לא בתור צלמת, אלא בתור מעצבת פנים, לא הייתי רוצה שיצלמו כך את הבית שעיצבתי.
הכריות על הרצפה בסלון והמקבץ פריטים הזה יוצר באלגן ואי סדר. הייתי מעדיפה לראות את הסלון במראה נקי, וחלק שיש לו. שיראו את העבודה העיצובית שקיימת בחלל הזה. את הנישות מימין. שהספה תהיה ממורכזת מתחת לתמונות ולא פוזלת שמאלה..
כל השאר מהמם! עבודה יפה מאד!![]()
ברוב התמונות תאורה טבעית, יש מקומות שהוספתי פלאש בפינה שהיה צורך להאירנכתב ע"י פוטו טופ;1669330:מקסים מקסים...
איך צולם?
תאורה טבעית על חצובה ?
נכתב ע"י nlk;1669358:מפריע לי שהתמונות לא מיושרות מעל הספה
בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים