- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אקלקטוס;2309228:וואו
יפה מאד, ומעביר את האוירה!
ויפה איך אתה שונה בסיגנון המצחיק לעומת הסיגנון הריאליסתי (יש פה שגיאת כתיב אני חושבת) הכבד יותר, ובכל זאת אתה משלב את שניהם.....
תחושה שלי-
בקוביה הימנית למטה הצל של הילד נוטה מדי לשמאל לעומת צל המבנה, לא ככה?
נכתב ע"י שי קיש;2309248:נכון אבל שם יש גם תאורה מכוון חדר המדרגות(אמנם תאורה חלשה יחסית)
נכתב ע"י שי קיש;2309248:נכון אבל שם יש גם תאורה מכוון חדר המדרגות(אמנם תאורה חלשה יחסית)
נכתב ע"י בתיה G;2309264:אז במצב כזה אני חושבת שאמור להיות צל כפול, לשני הכיוונים.
נכתב ע"י אקלקטוס;2309280:חחחח....
לא ראיתי את התגובה שלך....
לפחות יש לי אישור למחשה על הצל הכפול.
נכתב ע"י אקלקטוס;2309378:וואו, יוצא שאני ממש פעילה באשכול הזה....
בכל אופן דעתי היא-
"שקר קטן", אבל כמו שאני אמרתי לעיל,
להתישר עם קו הצל של המבנה - ולא מהאור הקלוש מחדר מדרגות.
רוב שימחה הצלחה ברכה ונחת!
נכתב ע"י משב;2309780:פשוט דרמה!
הכי אהבתי את חדר המדרגות.
סבלנות של פועל לבנות כמות כזו של מדרגות...
אסאך הצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים