עוד התלבטות קטנה

• הוסף לסימניות
בראשון יש בעיה של קומפוזיציה,
השני מדהים, רק תערכי טיפונת

• הוסף לסימניות
באמת קשה להחליט. :rolleyes:
תמונות אחת אחת (כולל אלה בשרשור השכן)
הראשונה משדרת יותר מקצועיות
והשניה - טבעיות ושמחה של ילד
אבל בשתיהם מפריעה לי העריכה, לא כל כך טבעי. בראשונה - הפנים של הילד חלקות מדי, לטעמי. ושניה - הברק באזור השפתיים לדעתי קצת מדי "מבריק".

בהצלחה!!
:):):):):):):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1202226:
באמת קשה להחליט. :rolleyes:
תמונות אחת אחת (כולל אלה בשרשור השכן)
הראשונה משדרת יותר מקצועיות
והשניה - טבעיות ושמחה של ילד
אבל בשתיהם מפריעה לי העריכה, לא כל כך טבעי. בראשונה - הפנים של הילד חלקות מדי, לטעמי. ושניה - הברק באזור השפתיים לדעתי קצת מדי "מבריק".

בהצלחה!!
:):):):):):):):)
כל מי שכתב בקשר לעריכה - צודק. זה תמונה שצילמתי וערכתי מזמן... עכשיו אני שולפת כדי לסדר גלריות לאתר שלי. ב"ה עשיתי כברת דרך בעריכה מאז... אני יתקן
תודה על הערות שמחדדות לי על מה צריך לעבוד :)

• הוסף לסימניות
הראשון

• הוסף לסימניות
הראשון

• הוסף לסימניות
לתיק עבודות- הראשונה יותר עוצמתית.

• הוסף לסימניות
הראשון.
לא אהבתי את הפרצוף בשני וגם הצבעים שם שונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה