כללי עוד חו"ד על לוגו

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים בנוגע לצבעים?
למיקום של שורת ההסבר?
לעיצוב האותיות?

אשמח ללמוד מכל החכמים ובעלי הניסיון!

תודה

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 473.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
הענין הוא כזה:
צינוירט וזמל הם בכתב מאוד לא חדשני אולי אפשר לשנות את הפונט
והכיוון לדעתי הוא של הראשון או האחרון

• הוסף לסימניות
כמו שאמר מ ר צ חייבים להחליף את הפונט ובנוסף אל תעשי לוגו בפוטושופ זה בעייתי לחלוטין.
ואני חושב שההבלטות מיותרות ולא מתאימות לחלוטין.

• הוסף לסימניות
לוגו לעיצוב ואדריכלות צריך להיות שיא המעודכן!
משהו בקו עדין, יוקרתי וחלק וכמובן חדשני (פונט, צורות וכו')

• הוסף לסימניות
חייב שינויים דחוף!

פונט ולא מובלט זה בעי'ה

• הוסף לסימניות
הם משלמים לך או שאת עושה זאת בחינם?
עיצבתי להם פעם לוגו אפילו בחינם אבל בסוף הבת הכינה לוגו.

• הוסף לסימניות
אם הלקוח מרוצה למה לא, וכנאה שהוא יהי' מרוצה (מהאחרון).
אבל טובת הלקוח דורש גופן יותר יציב. עבה יותר.

• הוסף לסימניות
האחרון הכי נראה
גופן אחר יכול לעשות את זה חדשני יותר ויוקרתי

• הוסף לסימניות
עיצוב אדריכלי - צריך קו נקי, אלגנטי, ברור.
אם כתוב "מכיוון חדש" גם הלוגו חייב לשדר את זה.

לדעתי הבסיס של הלוגו לא משדר חדש ונקי.

אדריכלים בד"כ משתמשים במשהו מינימלי ביותר.

• הוסף לסימניות
לענ"ד, את ה'את' אפשר ב&. ואת כל הלוגו בשורה אחת. חוץ מהתיקונים שהזכירו בהם קטונתי

• הוסף לסימניות
האמת היא שאני לא עושה את זה בשביל כסף, כי יש להם משהו (מאד גרוע) שהם מרוצים ממנו, אלא כדי ללמוד דרך זה ולהציע להם משהו משובח יותר.
זה אתגר בשבילי לנסות להגיע למשהו 'אמיתי'.
אני מצרפת ניסין נוסף.
הפונט כאן מוצלח יותר?
האם יש טעם לבנות על אותיות מין 'כותרות עמודים' כאלו? כמה והיכן?
זה קצת עמוס מידי. אלו אפקטים מוצלחים יותר ואלו פחות?
אשמח ללמוד מכם!!

אגב, אני עובדת בפוטושופ בינתים רק כי זה יותר זמין לי. כשיהיה לי בסיס מוצלח אני אבנה את הלוגו מחדש באילוסטרייטור

המון תודות

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 229.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
המשחק עם הצ', לענייות דעתי, מיותר וישן נושן, כתרי העמודים נחמדים, נסי עוד לשחק עמם.

• הוסף לסימניות
לאן שייך אשכול כזה

אתם בטוחים שעניין הלוגו שייך לעיצוב, אולי לפרסום, צריך גם חוו"ד שיווקית לענין (עיינו בפורום פרסום שיווק ויחצנו"ת חרדית, באשכול "לוגו מוצלח מה זה" לפניכם ההפניה; http://www.prog.co.il/showthread.php?t=5035
שם נידון העניין האם אכן צריך לזה גם תשומת לב שייוקית).

• הוסף לסימניות
זה לוגו שלא משדר את מה שצריך

לענ"ד קיבלתי את התחושות שהעלו שאר הכותבים.
אני רוצה להתייחס דווקא לסלוגן "עיצוב אדריכלי מכיוון אחר"
מה זה אומר? למה כיוון אחר זה טוב? האם לא כדאי להדגיש דווקא את ה"מסורתי", את ההישענות על עשרות שנים של אדריכלות מכובדת ורצינית?

אורן בן שאול.

• הוסף לסימניות
אני חושב שרוב האנשים מחפשים בעיצוב אדריכלי את המודרני והעדכני ביותר שיש, משהו חדש ואחר ממה שהיה להם עד עכשיו, וזה הסיבה שבעצם הם פונים לעיצוב האדריכלי (לשיפוץ או בית חדש), ולכן זה טוב שהם מאזכרים את הכיוון החדש.

• הוסף לסימניות
אבל אדריכל גם צריך לעמוד מאחורי המילה שלו. האם באמת הסגנון שלהם חדשני ו"אחר" או שזה לצורך המליצה?

אפשר למכור את אותו דבר בדיוק לקהלים שונים בעטיפות שונות.
לא כולם רוצים חדשני, יש כאלה דוקא מעדיפים סגנון יותר שמרני.

השאלה בכלל מה באמת הסגנון שלהם.

בכל אופן הפונט עכשיו יותר טוב, הקו המחבר - אני חושבת שמיותר.
הצורה של הכותרות עמודים יכולה להיות פוטנציאל למשהו נחמד מבחינה צורנית, אבל בטח לא חדשני (כותרות עמודים זה ארכיטקטורה של כמה אלפי שנים...)

• הוסף לסימניות
רק אחד,
מה אני אעשה שהם לא נותנים לי להכנס לפורום שלהם?:(
לא היה מתוכנן שחברי עיצוב גרפי יוכלו להסתובב חופשי אצלכם בפורום הפרסום?:mad:

• הוסף לסימניות
תודות רבות ועצומות לכל המגיבים.
אחזור לעבוד על הלוגו הזה בזמני הפנוי, ואהיה בקשר אתכם ... כרגע יש לי דברים דחופים...

• הוסף לסימניות
עפרה, חייבים לבקש באישי ממנהלי הפורום פרסום אישור כתיבה:
זעליג_gp ושילת, הם, ורק הם מוסמכים לאשר חבר בפורום עיצוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה