עוד חצי שעה הלקוחה מגיעה!! עזרה דחופה בייצוא!!

• הוסף לסימניות
צילמתי קלפ לבת מצוה,
חלקו צילמתי על 25 פריימים לשניה - כלומר פולHD
וחלק צילמתי על 50 פריימים לשניה, (לצילומים בתנועה) כלומר, HD
איך אני מייצאת??!?!?
על 50 - או 25?
כמובן שהקומפוזיציה שנפתחה היא של 720 ולא 1080
בבקשה אם מישהו יוכל לכוון אותי!!!
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvira;2360940:
צילמתי קלפ לבת מצוה,
חלקו צילמתי על 25 פריימים לשניה - כלומר פולHD
וחלק צילמתי על 50 פריימים לשניה, (לצילומים בתנועה) כלומר, HD
איך אני מייצאת??!?!?
על 50 - או 25?
כמובן שהקומפוזיציה שנפתחה היא של 720 ולא 1080
בבקשה אם מישהו יוכל לכוון אותי!!!
תודה!

הכותרת מלחיצה, קחי אויר.
אם הפרוייקט (קומפוזיציה) על 720, אני חושב שהדרך הנכונה היא לייצא בהתאם להגדרות הפרוייקט.
אין קשר בין הרזולוציה (HD או FULL HD) לבין מספר הפריימים לשניה, למרות שבפועל אצלך זה היה ככה.

• הוסף לסימניות
מתנצלת על הכותרת.... הייתי בלחץ אדיר... ב"ה הסתדרתי.
לגבי מה שאמרת, צילמתי על מספר פריימים שונה...
מה שעשיתי, ייצאתי על 50 פריימים.
כי אם אני מייצאת על 25, ההסרטות שצולמו על 50 נראות תקועות, כאילו חסר פריימים.... ואילו אלו שצולמו על 25 נראות כרגיל.
מקווה שהובנתי..
איך שלא יהיה, תודה רבה על ההיענות המהירה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה