עוד יום שישי

• הוסף לסימניות
המשך צילומים לפרויקט גמר (שעוסק לא רק בתחום הבישולים אלה גם בכל תחום השבת קידוש, הדלקת נרות, הבדלה וכו וכו אפילו צילום בשוק של קניות לשבת )אני רוצה את הביקורת שלכם, עדיף לשמוע ממכם ולא מאיציק :)

קבצים מצורפים

• DSC_5556.JPG
    KB 155.6 · צפיות: 16
  • DSC_5674.JPG
    KB 172.1 · צפיות: 15
  • DSC_5696 - עותק.JPG
    KB 228.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד! וממש מגרות...;)
אפשר אולי את המתכון?

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות, צבעים מקסימים.
אם אתה שואל אותי הקטן (לא מבין בצילומי מזון), בתמונה הראשונה
לא הייתי חותך את הגמבה... אבל זו רק דעתי.

• הוסף לסימניות
השנייה הכי יפה

• הוסף לסימניות
ברשותך אני התיחס לתמונה הראשונה. השניה והשלישית די בנלאיות בעיניי.

זוית הצילום נמוכה מידי לטעמי. חסר לי את החלק העליון של הפילה. זוית מעט יותר גבוהה, הייתה עושה רק טוב.

עוד משהו. בצילום מזוית נמוכה בדר"כ מתבקש עומק שדה רדוד, אחרת יש עומס מיותר שמפריע לעין להתמקד על הנושא המרכזי.
כאן הנושא המרכזי - הפילה, הולך לאיבוד בין כל שאר המוצרים.

• הוסף לסימניות
מצטרפת למה שאלעזר כתב
לגבי התמונה הערה נוספת שקשורה לתמונות הקודמות
שהעלית. הייתי רוצה גם כאן אווירה של עשייה ולא תמונה דוממת.
כמובן שהערה זו קשורה רק כהמשך לחלות שהיו באשכול הקודם.

• הוסף לסימניות
עוד משהו חשוב
כדאי ומומלץ לקבל ולשמוע הערות מאיציק:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה