עוד ישבו זקנים וזקנות...

• הוסף לסימניות
יפה יפה יפה!
אני אוהבת איך שהעץ מואר,
והתמונה פשוט מספרת סיפור שלם,
היא ממש מרטיבה את העינים.

• הוסף לסימניות
אליפותתתת!!!
תמונה עם המון השראה!

• הוסף לסימניות
אני מניח שזה מאוד תלוי מה רואים..
תמונה כזו של פחות או יותר צללית של חלק קטן, והיא חלק זניח מקומפוזיציה גדולה - ניחא, אם זה יהיה ממש גב מואר - סביר להניח שזה לא יעבור
אני מכיר את הבעיה שאת מתמודדת איתה... על כל תמונה שאני מעלה יש לי עשרות שאני לא יכול להציג כאן.. ככה זה, וטוב שכך.
אתה צודק מאיר!
אשרינו שזכינו לצלם כלות צנועות שלא רוצות את התמונה שלהם מפורסם בכל מקום!

• הוסף לסימניות
וואוווווו
אומנות!!!!
אי אפשר להפסיק להסתכל על התמונה.......

• הוסף לסימניות
על זה נאמר אומנות ..
אוהבת הסגנון תמונות האלה..
זה נותן הכי הרבה סיפוק בעבודה שלנו.

• הוסף לסימניות
וואו!
תמונה מהאגדות!
התאורה יפיהפה ברמה עוצרת נשימה....!

ושוב אני רואה שעשיתי את הבחירה הנכונה...:rolleyes:
אני כבר ממש מחכה. אפילו שתמונות כאלו לא בדיוק יהיו;):(

• הוסף לסימניות
איזו תחושה!
אהבתי את הכותרת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה