שיתוף עוד כמה עמודים

• הוסף לסימניות
מה אומרים ?
כרגיל אשמח לכל הערה/הארה/עצה וכו...

13.jpg
15.jpg
17.jpg

• הוסף לסימניות
וואו
זה מדהים!!
הקו, הזרימה, הצבעוניות. כיף להסתכל!!
הכל יפהיפה!

כמה זמן כל עמוד? נראה בנוי טוב..

• הוסף לסימניות
אומרים שהחלוקה היא טובה וזורמת. זה מה שאומרים.
וואהו תודה רבה !
יש לך אולי טיפים לתת ?:)
וואו
זה מדהים!!
הקו, הזרימה, הצבעוניות. כיף להסתכל!!
הכל יפהיפה!
ווואוו איזה מהממם !
איזה יפה!
קו נקי , צבעים י-ים- ספץ
תודה רבה !

• הוסף לסימניות
הרצפה זה טקסטורות של מנגה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אה, בקטנה..
(אני בכל אופן התעלפתי פה... בזמן הזה אני מספיק קוביה! סמיילי בוכה!!)
להתעלף ?!
העמוד הראשון שלי לקח 15 שעות,
וגם יצא מכוער שהיום אני מסתכל עליו ומזדעזע (סמיילי עם ידיים על העיניים).
לא שהיום אני מצייר מושלם, אבל לפחות אני מרוצה ממה שאני עושה. ;)
איזה מתח :eek:
אפשר לגעת בזה
אין מה להיות במתח, זה לא סיפור בהמשכים.
זה עמוד קומיקס שבועי לסיפור מהגמרא ...:D

• הוסף לסימניות
אתה עףףףףףף!!!!!
חפש ברשת קומפוזיציה לאקשן. ישנם כללים בסיסיים שנכונים לסרטים, ונכונים גם לקומיקס, כמו שמירה על כיווניות, ומיקומים בפריים. יכול להיות שרעיון טוב לקחת קורס על סטוריבורדינג בכמה דולרים מהיכנשהו, זה אמנם מתמקד במקצוע הסטוריבורדינג, אבל יהיה לך מאוד מעשיר ורלוונטי גם לקומיקס.
אגב, בקבוצות האחרונות בפרוג לאיור - ישנו שיעור העשרה בדיוק על זה, ממרצה שמוכר לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה