שיתוף עוד כמה קריקטורות

• הוסף לסימניות
עוד כמה קריקטורות ( אני מקווה שלא נמאס לכם )

זה אדולף סאקס ממציא הסקסופון

אדולף סאקס.jpg

זה ויליאם רמזי שגילה את ההליום

ויליאם רמזי מגלה ההליום.jpg

משה זילברג היה שופט בבית המשפט העליון שחור לבן , כי לא היה לי כוח לצבוע

משה זילברג.jpg

וזה אקיהיטו קיסר יפן

אקיהיטו.jpg

• הוסף לסימניות
רמה אחרת של קריקטורה!
ההגזמות יפהפיות, ההבעות מושלמות, ומשיכות הקולמוס מרתקות.
זה אדולף סאקס ממציא הסקסופון
למה הוא סוגר את העיניים? בשביל להתרכז?
עוד כמה קריקטורות ( אני מקווה שלא נמאס לכם )
תקוות שוא. ברור שלא. (רק אולי, אם אפשר להזמין לפעם הבאה גם כמה אנשים עם כיפה..)
משה זילברג היה שופט בבית המשפט העליון שחור לבן , כי לא היה לי כוח לצבוע
לשופטים הכי מתאים שחור-לבן, גם כי הם חמורי סבר, וגם כי בבית המשפט בסוף הכל הוא שחור-לבן..

• הוסף לסימניות
רמה אחרת של קריקטורה!
ההגזמות יפהפיות, ההבעות מושלמות, ומשיכות הקולמוס מרתקות.
תודה רבה!
כיף לשמוע
למה הוא סוגר את העיניים? בשביל להתרכז?
ניסיתי לעשות אותו מתאמץ , אבל כשאני מסתכל עליו אחרי שכתבת הוא באמת יותר נראה מתרכז
(רק אולי, אם אפשר להזמין לפעם הבאה גם כמה אנשים עם כיפה..)
כמו מי למשל?

• הוסף לסימניות
כמו מי למשל?
האמת שבהתחלה חשבתי על דמויות הוד תורניות, גדולי אומה וכאלה. אבל במחשבה שניה זה נראה לא מתאים, כי הקריקטורה מטבעה נועדה לעוות ולהקצין את הדמות, וזה לא מכובד כלפי אנשים תורניים. כנראה שלכן התמקדת במי שאינם בני ברית.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה