כללי עוד כמה שאלות

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני ממש ממש מתנצל אבל יש לי עוד כמה שאלות :eek: (אני באמת באמת מקווה שבזה זה נגמר)

השאלות שלי הם בעימוד של שתי טורים בתיבת טקסט (לא דרך SPAN)​

1. השאלה הזה כבר שאלתי אבל לא הבנתי טוב את התשובה, איך אני מגדיר, שכשהפיסקה הבא מוגדר שיתחיל על עמוד הבא, שהטורים יגמרו יפה, כלומר שהם לא יתפשטו על כל העמוד.

2. כשנשאר 5 שורות להעמוד הבא הם נחלקים ל3 ו2 שורות, איך אני עושה שאינדזיין אוטומטי ישחק עם הרווחים שיהיה או לפחות שלוש שלוש או שהם יכנסו עוד להעמוד הקודם.

3. מה הנפק"מ בין optical לבין metrics בהגדרות פיסקה

4. מה יכול לגרום לפסקה שלא יתפשט עד למטה, רק שנשאר טור אחד עד לאיזה גובה, וטור שני עד למטה

הנה צילומי מסך מהשאלות
צפה בקובץ המצורף 224916
צפה בקובץ המצורף 224918
והנה למי שרוצה לקחת מבט מיותר קרוב הקובץ עם הסגנונות המקוריות

ותודה רבה רבה באמת על העזרה אין על פרוג!:)

קבצים מצורפים

• 2015-02-01_174949.png
    KB 222.9 · צפיות: 11
  • דוגמה של הקובץ אינדזיין.zip
    KB 65.4 · צפיות: 11
  • 2015-02-01_180007.png
    KB 44.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי בכל זאת :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה