עוד לא הצלחתי להבין על מה העצבים...

• הוסף לסימניות
...אולי זה מחוסר שעות שינה :eek:

לא כ"כ מרוצה עדיין מהשילוב של הידיים, קצת הסתבכתי עם זה...
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• 102.png
    KB 860.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
ההבעה מעולה! היד שנכנסת פנימה לא יכולה להיות בקו ישר עם היד שמאחוריה כי היא עולה מעליה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MINAM;1478732:
ההבעה מעולה! היד שנכנסת פנימה לא יכולה להיות בקו ישר עם היד שמאחוריה כי היא עולה מעליה.

נכון... אבל אולי במחשבה שנייה בגלל שזאת ציפור אז הכנפיים דקות ושטוחות, ואז הם לא תופסות הרבה נפח... אולי בעצם לא.

תודה בכל מקרה:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נראה מסרט מצויר! סגנון יפהה

• הוסף לסימניות
אהבתי ת'צבעים

• הוסף לסימניות
הוא יכול להיות חבר טוב של 'זזו' ממלך האריות-יקטרו כל היום ביחד!
אפשר להסתכל ב'מלך האריות' 1 באחד מהקטעים שהוא כועס הוא משלב ידיים אני מקווה שאצליח לעלות את התמונה אולי תוכל להיעזר

טוב, מישומה זה מצלם לי מסך שחור במקום את התמונה, למי שיש ורוצה לעזור זה בדקה 14:44

קבצים מצורפים

• Zazu.PNG
    KB 11.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י profession;1483362:
הוא יכול להיות חבר טוב של 'זזו' ממלך האריות-יקטרו כל היום ביחד!
אפשר להסתכל ב'מלך האריות' 1 באחד מהקטעים שהוא כועס הוא משלב ידיים אני מקווה שאצליח לעלות את התמונה אולי תוכל להיעזר

טוב, מישומה זה מצלם לי מסך שחור במקום את התמונה, למי שיש ורוצה לעזור זה בדקה 14:44

חחח... עכשיו הבנתי למה התכוונת (לא יזיק לזאזו לפתח קצת שרירים..).

תודה:cool:

קבצים מצורפים

• 26489.png
    KB 170.5 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה