עוד לא צלמת...

• הוסף לסימניות
משוגעת על צילום ורוצה ללמוד. מה אתם אומרים, כדאי להשקיע?

קבצים מצורפים

• IMG_1710.JPG
    3.4 MB · צפיות: 11
  • IMG_0286.jpg
    2.7 MB · צפיות: 10
  • IMG_0215~1.jpg
    1.7 MB · צפיות: 14
  • IMG_0737~1.jpg
    3.7 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
אוי אני כנראה מכירה את הילדון. תמונות מתוקות. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית לגבי התמונות.

• הוסף לסימניות
אם זה מענין אותך לכי ללמוד. בכלל לא משנה מה הרמה שלך היום.
כולן מגיעות לאותה רמה אחרי כמה שיעורי בסיס.

(ותבדקי עוד אשכולות בסגנון, רוב התשובות תהינה רלונטיות גם לגבייך באותה מידה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1761825:
אם זה מענין אותך לכי ללמוד. בכלל לא משנה מה הרמה שלך היום.
כולן מגיעות לאותה רמה אחרי כמה שיעורי בסיס.

(ותבדקי עוד אשכולות בסגנון, רוב התשובות תהינה רלונטיות גם לגבייך באותה מידה)

בסופו של דבר, לא כל יוצאות קורס צילום מגיעות לאותה רמה. נכון?

ועל זה שאלתי, האם הכיוון של התמונות שלי מוצלח, ששווה לי להשקיע קורס צילום, בכדי להפוך למקצועית.

• הוסף לסימניות
התמומנה השניה פשוט יפה!
תרדי לגובה שלו כשאת מצלמת.

בהחלט נראה שיש לך גישה טובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1761837:
בסופו של דבר, לא כל יוצאות קורס צילום מגיעות לאותה רמה. נכון?
ועל זה שאלתי, האם הכיוון של התמונות שלי מוצלח, ששווה לי להשקיע קורס צילום, בכדי להפוך למקצועית.

אין דרך לדעת את זה,
גם אם כרגע התמונות שלך מזעזעות (לא שאני חושבת ככה, סתם להסבר) אחרי הלימוד יכול להיות שתהיי הצלמת הפצצתית הבאה.

מהקורס לרוב לא יוצאים עם הבדלים מאוד מאוד גדולים, הרבה עבודה שפשוף ואימון הפכו כל צלמת למה שהיא.

//התמונות שלך כרגע משעממות יחסית, וזה בכלל לא משנה לדעתי///

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1761851:
התמומנה השניה פשוט יפה!
תרדי לגובה שלו כשאת מצלמת.

בהחלט נראה שיש לך גישה טובה

תודה, צודקת בהערה שלך. אבל התמונה צולמה באיקאה, ולא כ"כ נעים להשתטח שם על הרצפה. גם ככה כולם הסתכלו על האישה המוזרה שחושבת שאיקאה זה הסטודיו הפרטי שלה...:)

• הוסף לסימניות
אם אלו התוצאות עוד לני ההתחלה...
ההמשך יהיה בעז"ה משגשג:)

• הוסף לסימניות
מנקודת מבט של אדם שעובד בתחום... (אני לא צלם)
יש לך כיוון טוב בהחלט,
קורס צילום - (ממליץ על פרוג - ע"פ תכנית הלימודים המקיפה שהם מציעים, וע"פ תוצאות של בוגרים)
יקפיץ אותך למעלה לרמה מקצועית
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה