כללי עוד לפני שהלקוח רואה- לוגו

• הוסף לסימניות
היי שלום יש לי התלבטות איזה לוגואים הכי נכונים לשלוח ללקוחה.

ואיזה ערכים זה משדר לכם. תודה.
מעלה שוב עוד מעט

נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: S.D
  • הוסף לסימניות
נעמי, תפרטי קצת על העסק.
3 ו-5 יושב יפה
וגם ב-1 יש פוטנציאל גדול.
תצליחי!

• הוסף לסימניות
מוקאפ1.jpg
מוקאפ2.jpg
מוקאפ3.jpg
מעלה שוב 3 קבצים במוקאפ.
העסק התעמלות בדגש על רגוע- פלאטיס וחיזוקים מניעת כאב. קבוצות קטנות ואישיות אפשרות אצלך בבית קהל יעד: נשים עד גיל 50

• תודה
Reactions: ***
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1 מהמם יפה עדין ומשדר את זה ...

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את הראשון

משו שלא קשור לעיצוב ממש
הדמות קצת מעוררת תחושה של צלב, אולי צריך קצת לסדר את זה

• הוסף לסימניות
הראשון! מקסים

• הוסף לסימניות
התחברתי לראשון
הוא משדר לי תנועה, זרימה משהו בין בלט לאירובי אבל לא פילאטיס
(אני משתתפת בשיעורי פילאטיס, לכן אני מרשה לעצמי להעביר את תחושותי)

• הוסף לסימניות
אם תוכלי בבקשה לעלות לחו"ד ללא המוקאפ זה יעזור להתעמק יותר..

• הוסף לסימניות
אם תוכלי בבקשה לעלות לחו"ד ללא המוקאפ זה יעזור להתעמק יותר..
הפעם ללא מוקאפ

ותודה לכולם!
ממשיכה את המשאל למרות שהלקוח כבר ראה:
איזה וראיציה של הלוגו ואיזה שילוב צבעים משדרים את המקום (גילאי 30-50 נשים מקום עם עבודה יסודית על הגוף רגוע מאד למי שחשוב לה בריאות)
לוגו-וריאציות-וצבע.jpg

חשובה לי מאד דעתכם גם על הלוגו ולא רק על הגוונים. תודה!

• הוסף לסימניות
2 ו- 4 הכי נראים לי טוב לעין מבחינת קומפוזיציה

רק שב- 4 הסוף של הדמות החדה קצת תוקעת. אולי מעט להקליל אותה שמאלה שלא תתקע במילה תנועה. (לא בטוחה, מעניין לראות)

לגבי הצבעוניות, עדיין לא סגורה.. משהו באפור והכחול יושב טוב השאלה אם עונה לצרכים
השילוב של הירוק והכחול פחות מוצלח, אולי לנסות שילוב אחר של תכול רגוע.

• הוסף לסימניות
2 ו- 4 הכי נראים לי טוב לעין מבחינת קומפוזיציה

רק שב- 4 הסוף של הדמות החדה קצת תוקעת. אולי מעט להקליל אותה שמאלה שלא תתקע במילה תנועה. (לא בטוחה, מעניין לראות)

לגבי הצבעוניות, עדיין לא סגורה.. משהו באפור והכחול יושב טוב השאלה אם עונה לצרכים
השילוב של הירוק והכחול פחות מוצלח, אולי לנסות שילוב אחר של תכול רגוע.
הלקוח רוצה תורכיז וירוק ומרגיש לי לא טוב עם המילה קליניקה לוקח למקום אחר לכן עמעמתי את הגוונים. מענין לבדוק. תודה

• הוסף לסימניות
2 - מבחינת קומפוזיציה.
מה עם להחליף מקליניקה לסטודיו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה