עזרה עוד מישהו לא מצליח להיכנס לאזור האישי במאוחדת?

• הוסף לסימניות
לפני חצי שעה נכנסתי לאתר ודווקא עבד בסדר גמור

• הוסף לסימניות
סורי, זה לא נותן לי להעתיק את הקישור באופן תקין
אבל אני נכנסת דרך 'מאוחדת און ליין אזור אישי'(בחיפוש חופשי בגוגל)
נכנסתי גם עכשיו ועובד לי טוב
בהצלחה

• הוסף לסימניות
היו תקלות בימים האחרונים
אבל בחלק מהמקרים כן עבד
ממליץ לנסות להנכיס גרף חיפש גוגל ומדפדפן אחר מהרגיל
יתכן שיסייע

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה זה אומר?
אני לא מצליחה להוריד הפניה

קבצים מצורפים

• 1740081959780.png
    1740081959780.png
    KB 66.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
קשור לסינון?
או שהרופא לא הכניס את ההפניה כמו שצריך?

• הוסף לסימניות
מקפיצה.. יש למישהי בעיות בימים האחורנים? חמישי לא עבד לי וגם עכשיו מנסה..
בהתחלה נכנסתי לאזור אישי בקלות, גם לתורים וכו אבל כל מה שקשור לכל הטאבים האחרים בתפריט לא עובד(התחיבויות, עדכון פרטי משתמש, רישום קבלת הודעות, ועוד ועוד.. ניסיתי הכל..)
ניסיתי למחוק קוקיז, ניסיתי גם את השינוי ב F12 כלום לא עזר רק החמיר ... עכשיו לא נכנס בכלל..
אני עם נטפרי. רוצה לדעת אם יש לעוד בעיות כאלה.. או שזה משו אצלי
מעייף כבר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה עושים עם אימות התמונות בהתחלה שלא נגמר גם כשבוודאות של 100 בחרתי את כל הריבעוים ורק את הרביעוים של הרמזורים/אוטובוסים/מדרגות/אופניים/מטפי כיבוי וכו
חוזר על עצמו לא מצליחה להתפטר מזה
מה עושים?

• הוסף לסימניות
אתם מצליחים להיכנס לראות את הסטטוס של הילדים?
אני מנסה לעבור וזה קופץ לי חזרה לשם שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה