דרוש מידע עוד מישהו קיבל את המכתב הנ"ל או דומה לו?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תלמידה שלא מגיעה לבית הספר יודעת שהיא עלולה להיענש, לא?
לא
ילדה שבמשך 4 ימים לא מגיעה לבי"ס לא נענשת
מקסימום מקבלת (אמא שלה) טלפון לבירור העניין
ובו מבהירים לה שאין להחסיר ללא סיבה מוצדקת
(כמובן, שאם תחסיר שוב למרות ההתרעה -היא תענש)

• הוסף לסימניות
לא מבינה למה צריך עונש
צריך בירור מעמיק עם ההורים איך קרה דבר כזה
כי אם ההורים נתנו לה לקרות (ככל שזה תלוי בהם) זה באמת לא בסדר!!!

• הוסף לסימניות
אני שואלת בתור אמא צעירה, לא לבוא לבית הספר זה לא בסדר? הלא בסדר הזה נשמע כאילו הילדה עברה עבירה. בית ספר כבודו במקומו מונח ואם ההורים החליטו לאפשר לילדה להשאר בבית אחרי תקופה כ"כ לחוצה, שמה לעשות נפלה על סוף השנה, אז מה קרה? אם זה היה קורה באמצע השנה לא נראה לי שהם היו כ"כ לא בסדר כהגדרת חלק מכן.
סליחה מראש אבל ממש קשה לי עם הלא בסדר🫢

• הוסף לסימניות
אני שואלת בתור אמא צעירה, לא לבוא לבית הספר זה לא בסדר? הלא בסדר הזה נשמע כאילו הילדה עברה עבירה. בית ספר כבודו במקומו מונח ואם ההורים החליטו לאפשר לילדה להשאר בבית אחרי תקופה כ"כ לחוצה, שמה לעשות נפלה על סוף השנה, אז מה קרה? אם זה היה קורה באמצע השנה לא נראה לי שהם היו כ"כ לא בסדר כהגדרת חלק מכן.
סליחה מראש אבל ממש קשה לי עם הלא בסדר🫢
זה באמת מרגיז... אבל יש חוק חינוך חובה...

• הוסף לסימניות
אני רק חושבת על הילדה המסכנה שעכשיו תחשוב כל החופש על השיחה עם המחנכת והעונש העתידי... וכמובן זה ישפיע על המוטיבציה שלה לחזור ללימודים ולהתחיל את השנה ברגל ימין...
בעיני תמוה מאד, לא תקין ולא מקצועי בכלל

• הוסף לסימניות
בלת"ק.
מה הגאונות הגדולה של המנהלת הכבודה להעניש את הבת בתחילת שנה הבאה עליה לטובה, בזמן בו כל בן ובת פותחים דף חלק נקי וחדש.
יש כאן הרבה טעם לפגם.
חושבני שצריך להעמיד את המנהלת במקום בשפה ברורה ובנעימה קדושה קודם שתיפתח השנה החדשה,
שלא יתחילו הבנות הללו את השנה ברגל שמאל חלילה.

• הוסף לסימניות
אני מורה והמכתב נשמע לי הזוי,
הבנות שלי בעצמם היה להם קשה מאד להיכנס חזרה לסדר יום אחרי שהתעוררו בלילה לאזעקות וישנו ביום והם גם החסירו מהלימודים- אף אחד לא חשב לעשות טרור על זה-
התעסוקה היחידה של הצוות היה לדאוג לבנות שלא יהיו טראומות מהמלחמה וכו'

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שהבת שלך נענשת בבית הספר?
לא מצליחה להבין את האשכול...
ההנהלה החליטה שלא מתאים לעבור בשתיקה על כך שהרבה בנות לא היו ממושמעות ולא הגיעו לביה"ס על דעת עצמן, אז שלחו מכתב עם איזה עונש לא ברור שכנראה לא ימומש,
על מה העסק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגבי כל אלו שכתבו להוריד ציון בתעודה
למיטב ידיעתי התעודות כבר היו כתובות בשלב זה
תשאלו את הבנות שלכן עד איזה שלב המורה מאיימת בנוריד לך ציון בתעודה...

• הוסף לסימניות
תשאלו את הבנות שלכן עד איזה שלב המורה מאיימת בנוריד לך ציון בתעודה...
אני מורה מאיימת עד הדקה האחרונה;)
והגדילה לעשות מורה שלי שלקחה לי את התעודה כדי לשנות....
אם מדובר בבנות ביסודי נשמע לי לא לגטימי להעניש על היעדרות- מדובר בשיקול דעת הורי

• הוסף לסימניות
אני לא רואה איך התערבות כה בוטה - מאוחרת - לא חכמה שהרי החכם עיניו בראשו.
איך זה יכול יכולה לעזור למוסד או לתלמידות או לרפיון או לדימוי של המוסד?
גם מה זה זריקת האחריות מהמורה הנוכחית להנהלה ומההנהלה הופה חזרה לה האחריות למורה הבאה - שהרי לא נאה להנהלה להתעסק בזוטי זוטות.

• הוסף לסימניות
לא מבינה על מה הרעש הגדול סה”כ כמה ימים של חיסור בנוסף אוירה של סוף שנה ובנוסף אנחנו אחרי מלחמה לא פשוטה בכלל ויכול להיות שהילדה היתה צריכה את ההפוגה הזאת שניה לאסוף את עצמה אף אחד מצוות המורים/הנהלה לא יודע מה עבר על הילדה בזמן המלחמה (או על ההורים)
אז במקום לפתוח את שנת הלימודים עם מלחמות עם הבנות תנסו להכיל אותן להבין אותן והכי חשוב לגרום להן לרצות לבוא לבית הספר מעצמן ולא על ידי איומים כאלה ואחרים לעניות דעתי טוב לא יצא מזה רק מרמור של התלמידות וכנראה גם של ההורים וחבל תפסיקו לפספס את הבנות האלה. לדעתי כל מורה או מנהלת צריכה השתלמות לדעת איך להתהג עם בנות בדור הז זה ממש הצלת נפשות כי הטעויות שנעשות עם הבנות הן טעויות שגורמות לנזק לבנות ומי שהולכת להיות מחנכת או מנהלת שתדע שהיא לוקחת אחריות עצומה על דור ההמשך. כותבת את זה בהמון כאב לב

• הוסף לסימניות
נשגב מבינתי.
כאילו, אם בת חטפה אנגינה\כל סיבה אחרת שמצדיקה היעדרות היא אמורה להיקרא לשיחת נזיפה ולהצטדק?
אפשר לחשוב מה עושים בימים האלו בתיכונים\סמינרים\בתי ספר בגילאים הבוגרים.
סתם מושכים את הזמן כי את המבחנים כבר גמרו, אבל עוד אי אפשר לסיים את השנה כי מבחינת משרד החינוך היא עוד לא הסתיימה...
אז בנאדם לא בא כמה ימים?
נו, יש צרות גדולות יותר.

• הוסף לסימניות
נשגב מבינתי.
כאילו, אם בת חטפה אנגינה\כל סיבה אחרת שמצדיקה היעדרות היא אמורה להיקרא לשיחת נזיפה ולהצטדק?
אפשר לחשוב מה עושים בימים האלו בתיכונים\סמינרים\בתי ספר בגילאים הבוגרים.
סתם מושכים את הזמן כי את המבחנים כבר גמרו, אבל עוד אי אפשר לסיים את השנה כי מבחינת משרד החינוך היא עוד לא הסתיימה...
אז בנאדם לא בא כמה ימים?
נו, יש צרות גדולות יותר.
נכון מאוד
אבל לא רק.
באופן כללי אם זה באישור ההורים אז לא אמורה להיות בעיה שבת מחסירה כמה שלא יהיה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה