עוד ממני

• הוסף לסימניות
וגם קצת מאח שלי.
וסליחה על העומס...

• הוסף לסימניות
וואו מלכי חתיכת הפקה עשית להם!!
בטח מרוצים עד הגג!

מעולה מעולה!

ברשותך: (ממש בגלל שהסט כ"כ יפה.)
בראשטנה הייתי מצלמת טיפונת יותר מזוית נמוכה
בשניה התאורה האחורית מידי חזקה ונראה לי טיפונת לישר
השלישית מידי ממורכזת
הרביעית הייתי חייבת ;)

• הוסף לסימניות
מדהים מלכי.
אני כבר מחכה לחלאקה של הבן שלי ;)

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
מלכי את מאוד מוכשרת!

• הוסף לסימניות
מלכי סט חלומי יצא להם
גם הסטודיו וגם החוץ.
תאורת שיער מהממת.

• הוסף לסימניות
סט ממש יפה!
מה הם שרים שם למעלה?????...

• הוסף לסימניות
איזה סט כיפי!

• הוסף לסימניות
סט מקסים
בשניה, התאורה הקדמית חלשה מדי ןבפעם הבאה תתפסי את הבריסטול עם משהו שישאר תמוד ישר ולא מגולגל מדי גדול
רותי תיקון מעולה

• הוסף לסימניות
תודה תודה לכל המגיבים!!

נכתב ע"י רותי ה;1798908:
וואו מלכי חתיכת הפקה עשית להם!!
בטח מרוצים עד הגג!

מעולה מעולה!

ברשותך: (ממש בגלל שהסט כ"כ יפה.)
בראשטנה הייתי מצלמת טיפונת יותר מזוית נמוכה
בשניה התאורה האחורית מידי חזקה ונראה לי טיפונת לישר
השלישית מידי ממורכזת
הרביעית הייתי חייבת ;)

כן, לקחו הרבה תמונות, זה רק טעימה...
לגבי המרכוז- משום מה נהיה פה מן משהו כזה שהתמונה חייבת להיות בקומפו'... ותמונה שלא- -
לגבי הרביעית -באמת הרבה יותר טוב, התלבטתי כשקרפתי אותה... ללא יודעת למה רציתי שיראו שמה את העמוד השחור העלוב בצד ימין... משהו נדפק לי איתו... (ולכן זה היה חתוך כך גרוע, תמיד אני לא חותכת כך, אני באמת אשנה את זה. תודה)

נכתב ע"י גאונה;1798940:
מדהים מלכי.
אני כבר מחכה לחלאקה של הבן שלי ;)

:) תודה.

נכתב ע"י wald;1798991:
יפיפה
ותשיכי להעלות!!

איפה צולם??

מתחם שרונה.

נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1799207:
סט ממש יפה!
מה הם שרים שם למעלה?????...

ח ח ח
לא שרים, לא זוכרת כבר איזה משחק בדיוק שחקנו אז...;):D

נכתב ע"י ויזואלי;1799407:
סט מקסים
בשניה, התאורה הקדמית חלשה מדי ןבפעם הבאה תתפסי את הבריסטול עם משהו שישאר תמוד ישר ולא מגולגל מדי גדול
רותי תיקון מעולה

כן, הבריסטול תפוס בעקרון, אבל בקצב שעוברים שם כל רגע, ודורכים בטעות וכו וכו... (את יודעת איך זה;)) אז זה לא ממש נשאר:cool:. תודה בכ"א!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה