עוד מעט (3 חודש..) חלאקה..

• הוסף לסימניות
ב"ה

שלום לכולם.. שניייים שלא הייתי פה.. אני בספק אם מישהו זוכר אותי.

אז כך, בחודש אב בני יחגוג את החלאקה שלו.. וכמובן גם אבא שלו :)
אני רוצה לצלם אותו בנחת כחודש לפני התספורת. הייתי מעוניין לראות תמונות מעניינות ומיוחדות מנסיונכם על מנת שאוכל להוציא בוק מעניין.. (תספורת ראשונה.. חייבים להשקיע. לא?!)

אשמח לשמוע רעיונות / לראות תמונות.

יש לי קנון 400D
עדשות 18-55 + 70-300
פלאש קאנון 580EX II
וערכת סטודיו ביתית נחמדה (36 פלאשים)

• הוסף לסימניות
עשיתי פעם לבת שלי בוק חמוד- בת 4
בדף הראשון תמונה יפה וגדולה וכתבתי שם כשאגדל ... מה אעשה?
בהמשך בכול דף צילמתי אותה עם אביזר אחר ובגדים מתאימים ( לא תחפושת )
לדוגמה - אולי צירת עם כן ציור
או צלמת ( כמובן ..;) עם מצלמה ענקית
מטפלת עם אח קטן
מנגנת - עם אקורדיון
וכן על זה הדרך ולבסוף עם שמלת כלה - וזה כמובן השאיפה להיות אשת חיל

אפשר לעשות כך עם בן - אולי נהג ( עם אגה או טבח עם עוגה וכו ולבסוף תלמיד חכם עם סט חלקה - סטנדר וספר תורה
כך האלבום יצא מענין ומספר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה