התייעצות עוד מעלילות ג'ימייל...

• הוסף לסימניות
לאחרונה, בכל פעם שאני רוצה להיכנס למייל, אני מכניס את הסיסמא, ואז הוא גם דורש לשלוח לי קוד לנייד...
אני מכניס שם מספר (עד שאני משיג מישהו שיכול לקבל SMS...) ושולחים מיד קוד ואני יכול להיכנס.
אבל מה קרה פתאום שהתחילו לבקש את זה?

• הוסף לסימניות
לאחרונה, בכל פעם שאני רוצה להיכנס למייל, אני מכניס את הסיסמא, ואז הוא גם דורש לשלוח לי קוד לנייד...
אני מכניס שם מספר (עד שאני משיג מישהו שיכול לקבל SMS...) ושולחים מיד קוד ואני יכול להיכנס.
סתם מספר שלא רשום בגוגל?

• הוסף לסימניות
אימות דו שלבי, אולי?
אימות בשני שלבים.. סיסמא ושליחת קוד לסמס.. זה מגן יותר על המייל, שלא יוכלו לפרוץ.

• הוסף לסימניות
אתה נכנס ממצב גלישה בסתר?
כי במצב כזה הוא לא זוכר אותך על המחשב.
מומלץ להכנס להגדרות ולהוריד ולשמור קודי גיבוי למקרה הצורך.

• הוסף לסימניות
אתה נכנס ממצב גלישה בסתר?
כי במצב כזה הוא לא זוכר אותך על המחשב.
מומלץ להכנס להגדרות ולהוריד ולשמור קודי גיבוי למקרה הצורך.
אני נכנס קבוע מחדר מחשבים בגלישה בסתר ורק בפעם הראשונה ביקשו קוד.
ואחר כך רק סיסמה בלי קוד לטלפון.
(כנראה הם מזהים לפי הip)

• הוסף לסימניות
אני נכנס מאותו מחשב שאני כבר נכנס שנים...
לא שיניתי שם שום הגדרות לאחרונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה