דרוש מידע עוד משהו קיבל את ההודעה הזאת מאמזון?

• הוסף לסימניות
קיבלתי את ההודעה הזאת יש עוד משהו שקיבל אותה ויודע להגיד לי מה זה אומר? אם זה לא הונאה?
1763290227660.png
שת מידע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נשמע כמו תרמית

• הוסף לסימניות
זה לא תרמית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קיבלתי את ההודעה הזאת יש עוד משהו שקיבל אותה ויודע להגיד לי מה זה אומר? אם זה לא הונאה?
צפה בקובץ המצורף 2105722שת מידע
מאיזה כתובת זה הגיע?
לא קיבלתי וגם לי זה קרה.
חברה שלחה לי קישור עם אפשרות לפריים חינם לחודש,
המשיכו לגבות לי וגיליתי את זה אחרי חצי שנה בערך.
כן ביטלו לי כשיצרתי קשר,
אבל לא זיכו אותי.
איך אני מגיעה אליהם?

• הוסף לסימניות
מאיזה כתובת זה הגיע?
לא קיבלתי וגם לי זה קרה.
חברה שלחה לי קישור עם אפשרות לפריים חינם לחודש,
המשיכו לגבות לי וגיליתי את זה אחרי חצי שנה בערך.
כן ביטלו לי כשיצרתי קשר,
אבל לא זיכו אותי.
איך אני מגיעה אליהם?
זה רק עם אמזון
אבל בינתייים לא הצלחתי להוציא שקל וראיתי שהם באמת הורידו לי כל חודש 15 דולר

• הוסף לסימניות
זה רק עם אמזון
אבל בינתייים לא הצלחתי להוציא שקל וראיתי שהם באמת הורידו לי כל חודש 15 דולר
התכתבתי.
הם ענו לי שיש קריטריונים לגבי זכאות.
אני לא זכאית.
אחד הקריטריונים,
להיות אזרחית ארה"ב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה