הפקות ברמה
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
•
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1863967:
רותי,
תודה רבה!
חומר מעולה ואיכותי.
נכתב ע"י רותיי;1863967:
נכתב ע"י nomi123;1864879:רותי,
אל תהי עצובה,
תראי כמה מהרו לצלצל לך.
תוך שעתיים זה כבר 31...
3012, BRO, eli7e, g8484969, gp1818, ilana, malky gold, mgv, nomi123, perelman, present, r.g.23, ttccdd0, אביגיל אינש, איטא, בישהש, בקי1, הפקות ברמה, מיוחדת, מצגת013, סוכריה, סימולציה, פייגלה, צילי, ציפיז, קראנצול, קשר כשר, רותי אנגלנד, רמז, שולחנית, שמנת
נכתב ע"י יעל ויעל;1865066:די, נו....בגלל שלא הייתי בבית אני לא אקבל??![]()
נכתב ע"י nomi123;1865152:רותי,
מה את אומרת,
נעשה פרוטקציה,
למרות שאני לא יודעת מי זה.
אז עוד הצעת יעול,
יש פה המון ניקים בלתי מזוהים,
בשביל לעזור אחד לשני, נחמד לדעת מי עומד מאחורי הבקשה
אולי כל אחד יכתוב מי הוא, מה הוא?
יש רוצים???????
נכתב ע"י רותיי;1865163:את הקישור שיש לי על הג'מבו אני רוצה לתת לאלו:![]()
![]()
אבל אני לא מצליחה לשלוח בפרטי לכמה ביחד ואין לי זמן אחד אחד
יש לכם רעיון???
נכתב ע"י רותיי;1864561:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים