עוד ניסיון זהיר, אולי לעתיד מזהיר...

• הוסף לסימניות
רבותי, אני חדש בתחום, לא למדתי רציני אף פעם, אבל בכל זאת אני מרגיש שזה בנשמה שלי.
טוב,
איך זה?
הצלחתי להביע משהו?
מה אתם מרגישים?

וכמובן שהערות לא תחסרנה מהגליון...
תודה!

קבצים מצורפים

• ילד לומד - עותק -רגלים קדימה 1.1.jpg
    1.1 MB · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
כִּי טוֹב סַחְרָהּ מִסְּחַר כָּסֶף וּמֵחָרוּץ תְּבוּאָתָהּ: יְקָרָה הִיא מִפְּנִינִים וְכָל חֲפָצֶיךָ לֹא יִשְׁווּ בָהּ: אֹרֶךְ יָמִים בִּימִינָהּ בִּשְׂמֹאולָהּ עֹשֶׁר וְכָבוֹד.

• הוסף לסימניות
קודם כל, יחסית לציורים ראשונים, אתה ממש בסדר.
יש הרבה בשר, ממליצה ללמוד קצת יותר מקצועי.
שאלה קטנה- ציירת את זה עם לוח או עם עכבר?
הבחורצ'יק נראה טוב, צריך שיפוץ אבל בסיס מצוין יש. גם הספר מרשים.
כמה הערות קטנות:
ממליצה לעבוד על ידיים נכונות. זה המוקש שהרבה ציירים מתחילים נופלים בו. זה קשה בהתחלה, אבל עם אימון טוב והתבוננות נכונה זה אפשרי. (כמדומני שבאשכול המדריכים יש איזשהם דפי עזר על תנועות נכונות)
הרגליים של הבחור אינן נכונות- הברכיים אמורות להימצא בקיפול של הרגל על הכסא- במקרה הזה בכלל לא צריך לראות אותן. כעת זה נראה כאילו הדמות חצי-שוכבת על הכסא, מה שמתנגש עם הישיבה הצמודה ליד הספר למעלה.
הרקע נחמד ומוסיף, אך הייתי ממליצה להוסיף לו צבע או להשלים את ההדרגתיות של התפשטות הצבע הכהה, כעת זה נראה (בעיקר למעלה) כאילו הדף התקמט או שהציור צויר על גלים...
בקיצור, יש עם מה לעבוד.
והרעיון מקסים.
המון המון בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המאירים!
ציור ע"י לוח.
ביד הרבה יותר נח לי ויוצא גם יותר מדויק.

הרעיון שניסיתי להעביר כאן - מובן?

• הוסף לסימניות
כן מובן.
אבל אורי אל תעשה את זה צריך אותך בכתיבה.
:)

• הוסף לסימניות
מנדי - לא קניתי, שאלתי ממשהו, intuos pen small, של wacom.
רוצה טוב - יישר כח! חיממת את ליבי! :D:D:D (אולי אקדיש לך איזה שירבוט, בניסיוני ליצור משהו רציני...;))

• הוסף לסימניות
ציורים חמודים, אין הרבה ואלו סוג של סקיצות אז קשה לפרט עליהן יותר מידי, אבל יש לך ידיים טובות!
אני ממליצה לא להתחיל עם לוח. אם אתה רוצה באמת להתאמן ולהתמקצע טוב תתחיל ביד. הרבה אנשים שמתחילים ישר על לוח מאבדים את זה והציורים שלהם הופכים ל'פושטים' או לסגנון של 'עוד ציור מוכר מהשוק'.. אם תתאמן ביד בהתחלה זה ישפר אותך הרבה יותר.
מומלץ לכל המתחילים בתחום.
אני ציירתי ידני עד שנה שעברה שקניתי לוח ואני מרגישה שהידני קידם אותי המון.
ביד זו עבודה יותר קשה אבל זה האימון הכי טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה