כללי עוד ניסיונות חדשים - סקיצות לכריכה לספר

• הוסף לסימניות
עוד כיוון...
שוב - זה לא מעובד, וממילא התמונות לא קנויות עדיין. רק שיהיה אפשר להתרשם.
מה אומרים?

קבצים מצורפים

• חדש לפרוג.jpg
    KB 310.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נראה מצוין! אולי תתני לנו רקע לסיפור כדי שהעזרה תהיה יותר אפקטיבית

• הוסף לסימניות
נראה טוב!
הקופסא של העוגיות יותר מידי בצד. ולא מסתדר לי איך הקופסא מעומעמת מאחורי הווילון בו בזמן שהתמונה ברורה והיא לפני הווילון. (הפרחים עוד איכשהו מסתדרים שם:))

• הוסף לסימניות
בהסתכלות שניה, העציץ נראה מרחף קמעה.. (במיוחד שהצל תחתיו מבליט את זה יותר)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אני מדגישה שוב - רצוני לשאול לגבי העיצוב באופן כללי, הכול כאן מועמד במהירות ובלי עיבודים והשקעה, ממילא מדובר בתמונות שלא נקנו עדיין. אני רק רוצה לשמוע אם העיצוב עושה את האווירה הדרושה ואם כדאי להשקיע בעיצוב הלאה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הכיוון הזה יותר מהכיוונים הקודמים.
כמו שכתבת עדיין צריך לעבד ולהשקיע עוד קצת אבל כעיקרון נראה לי שיכול להיות כריכה מוצלחת ויפה.

• הוסף לסימניות
יותר יפה מהקודם, אבל הפרחים נראים לי קצת תקועים.

• הוסף לסימניות
גם לכלניות יש סמליות בסיפור. כמובן שצריך לעבד כך שהצנצנת תשב על החלון והשקיפות וכו', אבל בעיקרון רעיונית הפרחים קשורים.
כוונתך תקוע מבחינת המיקום על החלון? כאילו זה לא נראה מקום מתאים לצנצנת פרחים? או שרק ההעמדה שלהם לא מספיק מעובדת כרגע?

• הוסף לסימניות
מבחינת המיקום, אולי גם בגלל שזה לא מספיק מעובד. (איך שראיתי את זה הפרחים קצת קפצו לי בעיניים) תנסי אולי להשים את שלושת הדברים בצד אחד, אולי...

• הוסף לסימניות
עכשיו זה נראה ממש בכיוון של ספר סיפורים ולא של מתכונים;)

לדעתי, הכיוון מצויין, התמונה בש"ל נותנת ניחוח של פעם - אני מניחה שזו המטרה
משו בוילון שמסתיר את האלמנטים קצת מפריע

• הוסף לסימניות
התקדמות נפלאה (ברעיון)

• הוסף לסימניות
כיוון יפה מאוד! עם הרבה אוירה.
הוילון מיוחד ומוסיף המון לאוירה.

• הוסף לסימניות
וואוו!
הכיוון הרבה יותר יפה.. אין מה לדבר בכלל..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ראיתי את הקודמים ואני רואה את זה האחרון,
אין מה להשוות, אהבתי את הכיוון החדש, האלמנטים והרקע שבחרת משדרים אוירה לגמרי אחרת,
מתאימים יותר לסיפור. מחכה לראות את המוצר המוגמר...
הצלחה!

• הוסף לסימניות
הכיון החדש פשוט מעולה, רק לעבוד עוד קצת כפי שכבר כתבו לפני.

• הוסף לסימניות
ותודה רבה לSMESHI על כל העזרה!

• הוסף לסימניות
יופי. כיוון רעיוני ממש טוב.

אם יש לך אפשרות טכנית ואם זה בתקציב (בטח לא....) אולי עדיף לך לביים ולצלם תמונה במיוחד במקום להדביק תמונות? בכל מקרה - בטח תצא לך עבודה נהדרת בסוף.:)

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שכבר הוציאו כסף בשביל צילומים לסקיצות הראשונות שהעליתי, ויש קצת עצבים על זה שאני לא משתמשת בתמונות ההן בסוף... אז נראה לי שהפעם איאלץ להסתפק בעיבוד תמונות.
ותודה רבה גם לך על כל ההכוונה!

• הוסף לסימניות
נראה לי כיוון נהדר,
ואם תמשיכי לעבד את זה, כדאי לדעתי ליצור וילונות עם יותר זרימה- כי אלו נראים פשוט כמו קווים- מאד ישרים. כמובן- אני יודעת שזה סקיצה! אמרתי רק לגבי ההמשך כשתעבדי את זה עוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה