עוד נסיון בצבע...

• הוסף לסימניות
:)

קבצים מצורפים

• עותק צבע.jpg
    KB 107.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מתוקי במיוחד!גם המקוריות שברעיון.
הילדה לובשת מכנסיים ?הקיפול באמצע משווה לזה מראה של מכנס.
והיא משום מה נראית מאד מפוחדת/מבוהלת,
אולי באשר לתוצאה של ההשקייה?

ככה נהדר!

• הוסף לסימניות
חח איזה חמוד.. איכות הציור שלך משתפרת..
דבר אחד קטן אבל חשוב הפריע לי, זה אמא שלו? ואם כן, זה פיג'מה שהיא לובשת? ומה שיש לה שם זה חצאית? יותר מידי שאלות קטנות...
אתה צריך לעשות שהדברים האלה יהיו ברורים ושהם יראו טוב.. סוג של לא השקעת (או לחלופין, וזה יותר הגיוני, לא ידעת איך לעשות אותה) ב"אמא" וזה משפיע..
תעשה לה צבעים יותר חמים, לבוש יותר "מוגדר", זה מסוג הדברים שנותנים חיים ואווירה לציור..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;852078:
דבר אחד קטן אבל חשוב הפריע לי, זה אמא שלו? ואם כן, זה פיג'מה שהיא לובשת? ומה שיש לה שם זה חצאית? יותר מידי שאלות קטנות...

זאת אמא שלו והיא בקשה בציור משהו קליל... :) (עכשיו תשאל מה קשור פאה בבית? היא מהנשים הצדקניות שלובשות פאה רק בבית/בחצר ;))

ואני לא מספיק משקיע בקריאת ספרי קומיקס וספרי ילדים שזה נותן השראה לבנות את הדמויות בצורה יותר מושלמת, אני לומד עם הזמן, בקצב שלי, אמנם לאט ביחס לכשרונות שיש כאן, אבל לא ממהר לשום מקום...:cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;852187:
זאת אמא שלו והיא בקשה בציור משהו קליל... :) (עכשיו תשאל מה קשור פאה בבית? היא מהנשים הצדקניות שלובשות פאה רק בבית/בחצר ;))

ואני לא מספיק משקיע בקריאת ספרי קומיקס וספרי ילדים שזה נותן השראה לבנות את הדמויות בצורה יותר מושלמת, אני לומד עם הזמן, בקצב שלי, אמנם לאט ביחס לכשרונות שיש כאן, אבל לא ממהר לשום מקום...:cool:

יפה אמרת.. תעשה את זה בדרך שלך והחלל הוא הגבול (היתי אומר השמים אבל זה חרוש..)
בהצלחה ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה