כללי עוד עבודות...

• הוסף לסימניות
א. תודה לכל המחמיאים.
ב. למה רק אני מעלה?....

העבודה הרביעית, ממש בחיתולים - עדיין בסקיצות.. ואשמח לשמוע הערות מועילות..
צפה בקובץ המצורף 199279

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    KB 763.2 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
נראה לי כדי לעלות בצורה שנוכל לראות את זה טוב!-PNG

• הוסף לסימניות
עבודות מושקעות אחת אחת.

• הוסף לסימניות
אהבתי במיוחד את הפרסום לישיבת חנוך לנער.

• הוסף לסימניות
מהמם!!
עבודות להשראה :)
משו הפריע לי במודעה הראשונה בתפריט של מסעדה, בעיני מודעה כזו אמורה להיות נקיה. והפירורים הלבנים יוצרים מראה לא אסטטי של המנה והסכו"ם

• הוסף לסימניות
דרכי החסידים- מיוחד ביותר!!!!!!
וגם השאר מעולים.

• הוסף לסימניות
הספר פשוט מקסים!
רעיון גאוני החסידים שעל האותיות....

• הוסף לסימניות
עבודות בטעם טוב

הצלחות!

• הוסף לסימניות
אתה עובד עם חנוך לנער הגדולה או הקטנה?

• הוסף לסימניות
אה, וכמובן. עבודות מדהימות!

• הוסף לסימניות
BIG LIKE!! תותח כמו תמיד :)

נ.ב. בעיצוב הראשון של המסעדה הייתי מוריד את הפירורים הלבנים שמפריעים בעין, כמו כן בדרכי החסידים להחליף את הצבע האדום.. בהצלחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה