עוגות/עוגיות עוד עוגה במיניקיטשן---

• הוסף לסימניות
וואו נראה מעולה!
נשמח ממש לעוד מתכונים לדברים שאת מכינה עם המיני קיטשן
תודה!

• הוסף לסימניות
הבצק כבר תופח. לחם גרעינים

ולגבי עוגות בחזקת בשרי- אצלינו אין מושג של קפה ועוגה...זה משהו מאוד ישראלי....כך שאין לי בעיה עם זה וכל העוגות שלי בתנור בשרי....

תזרקי. אלי.
תודה מראש
זה בשרי
חחח

• הוסף לסימניות
נראה יפה.
@ה. בקר אפשר שתצרי איתי קשר בפרטי לשאול אותך שאלה.

• הוסף לסימניות
תודה על המתכון, הולכת ליישם אותו
גם אני מהחסידות של המכשיר, מאז שנכנס לחיי - כל הנושא של הכנת אוכל הפך להיות קל ונקי יותר
המכשיר נשאר נקי ומוכן לבישול הבא

• הוסף לסימניות
הכנתי ת'עוגה
יצא עסיסי ממש
תודה רבה על המתכון
בחיים לא הייתי חושבת שאפשר להכין כאילו דברים במיני קיטשן

• הוסף לסימניות
תודה על המתכון, הולכת ליישם אותו
גם אני מהחסידות של המכשיר, מאז שנכנס לחיי - כל הנושא של הכנת אוכל הפך להיות קל ונקי יותר
המכשיר נשאר נקי ומוכן לבישול הבא
אולי גם את תוכלי להחכים אותנו במתכונים?
נשמח ממש

• הוסף לסימניות
אני אשמח לעוגת גבינה במיני קיצ'ן
בתנור לא יוצא לי טוב

• הוסף לסימניות
@ה.אולי אולי יש מצב למתכון לעוגת גבינה אפויה במיני קיטון, אין לי תנור חלבי ואני מתגעגעת

• הוסף לסימניות
@ה. בקר
מה ההבדל בין המיניקיטשן
למכשיר הזה?

• הוסף לסימניות
מהיר יותר מתנור. עוגה תוך 15 דקות אפיה זה מהר. אמנם עוגה עגולה ולא מאוד גבוהה אבל שווה בהחלט. יוצא רך וטעים.

נקי יותר [לא נשפך רוטב בתנור וכיוצ"ב]

למי שצריך כמות לא גדולה של אוכל זה מעולה. עד 4-5 מנות של עוף/דג עם תוספת תפו"א-בטטה, ירוקות וכיוצ"ב. חבל להפעיל תנור בשביל זה. מניחה שצורך פחות חשמל.

לי אישית זה מאוד נח.

אבל מניחה שיש כאלו שיכתבו אחרת ממני.

ויש מי שיוסיפיו עוד מעלות למה עדיף מתנור.
את יכולה בבקשה לפרט בדיוק איך את מכינה עוף במיני קיטצן (נוזלים\יבש, חום ,כמה זמן)? ניסיתי כמה פעמים ולא יצא רך. בתודה מראש

• הוסף לסימניות
@ה.אולי אולי יש מצב למתכון לעוגת גבינה אפויה במיני קיטון, אין לי תנור חלבי ואני מתגעגעת
הוא בשרי. אז לא ניסיתי....
את יכולה בבקשה לפרט בדיוק איך את מכינה עוף במיני קיטצן (נוזלים\יבש, חום ,כמה זמן)? ניסיתי כמה פעמים ולא יצא רך. בתודה מראש
שמה תפו"א פרוסות בפלטה בתחתונה בשכבה אחידה. שמן ותבלינים, רטבים או מה שרוצה [טריאקי, צ'ילי, פפריקה, שום, מלח, פלפל שחור כו'], מעל את הכרעיים, מתבלת גם אותם וסוגרת. אופה על חום גבוה.

• הוסף לסימניות
הוא בשרי. אז לא ניסיתי....

שמה תפו"א פרוסות בפלטה בתחתונה בשכבה אחידה. שמן ותבלינים, רטבים או מה שרוצה [טריאקי, צ'ילי, פפריקה, שום, מלח, פלפל שחור כו'], מעל את הכרעיים, מתבלת גם אותם וסוגרת. אופה
חום מקסימלי?
כמה זמן?

• הוסף לסימניות
איזו מטרפה את משתמשת?
אשמח להמלצה
ראיתי בחנות כמה סוגים, ארוך, קצר, כמה חברות,
יש המלצה או עדיפות לסוג כלשהו?

• הוסף לסימניות
משהו חמוד שמצאתי לשים בקצה המכשיר כדי שישאר קצת פתוח ויתקרר
אפשר לקחת צורה שונה לחלבי ולבשרי...

1715625240536.png

1715625286792.png

• הוסף לסימניות
איזו מטרפה את משתמשת?
אשמח להמלצה
ראיתי בחנות כמה סוגים, ארוך, קצר, כמה חברות,
יש המלצה או עדיפות לסוג כלשהו?
מטרפה הכי פשוטה.
לא גדולה מדי.
אני מעדיפה לא סיליקון
מעין זו:
1715626258161.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

חייבת לשתף במתכון שחוגג אצלי מס' שבתות !
קלה, בריאה, מקמח כוסמין מלא, מופחת סוכר
פשוט גן עדן של עוגה !!

זה המקור -
https://matokbari.co.il/עוגות/עוגת-שוקולד-פאדג׳-מקמח-כוסמין/

מצרכים לתבנית מלבנית בגודל 25X20​

כוס קמח כוסמין מלא
ביצה
שליש כוס שמן קוקוס
כוס מים רותחים
חצי כוס דמררה/ סוכר תמרים/תחליף סוכר כמו סוויטנגו
שתי כפות גדושות קקאו הולנדי
כפית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
כפית מחית /תמצית וניל איכותית
קמצוץ מלח
כוס שוקולד ציפס מריר או טבלת שוקולד שבור לחתיכות (מומלץ מעל 60% מוצקי קקאו)

לציפוי​

100 גרם שוקולד מריר (מומלץ מעל 60%)

שתי כפות שמן קוקוס

איך מכינים עוגת שוקולד כוסמין בריאה?​

מחממים תנור ל 180 מעלות. מערבבים בקערה קמח ,סוכר,קקאו,אבקת אפייה,סודה לשתייה ומלח. מוסיפים ביצה, וניל ושמן קוקוס. מערבבים. בשלב הזה נוצרת עיסה דביקה. מרתיחים מים בקומקום ומוסיפים לתערובת כוס מים רותחים. מערבבים היטב לתערובת אחידה ודלילה יחסית. מוסיפים לתערובת כוס שוקולד צ׳יפס (או שוקולד מריר קצוץ בסכין). משמנים קלות תבנית מלבנית ומוזגים את התערובת לתבנית המשומנת. אופים בשליש התחתון של תנור חם, כ 20-25 דקות עד שהעוגה יציבה וקיסם שננעץ בה יוצא לח מאוד אך ללא תערובת לא אפויה.
מוציאים את העוגה להתקרר כעשר דקות מחוץ לתנור. בנתיים ממיסים שוקולד ושמן קוקוס בקערית קטנה כדקה במיקרו ומערבבים לתערובת אחידה. שופכים את הציפוי על העוגה שמעט התקררה ומכניסים למקרר להתייצבות הציפוי, כ 30-40 דקות. בשלב זה ניתן לקשט לפי טעמכם. לעוגת יום הולדת קלאסית תוכלו להשתמש בסוכריות עם צבעי מאכל טבעיים

אני עושה בלי ציפוי ועם 2 ביצים במקום אחת אחרת מרגיש לי מאוד מפורר..
נכנס ל2 תבניות אינגליש קצרות..

לא הספקתי לצלם - אבל זה יוצא ממש כמו באתר!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה