אם את רוצה בשמחהרותי אני צופה מהצד בהתפתחות המקצועית שלך איך את לא עוצרת לרגע ומלאת התפעלות והערכה.
כל הכבוד!
רוצה לשמוע גם הצעות ייעול בנוגע לעיצוב?
מתוך הערכה כמובן...
וואווווו המריחות צבע האלה מדהימות.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עכשיו זה פאי שמעליו קרם פסטוקים אפוי לא מהעולם הזה, ומעל קרמו תותים ומעל גלסז יותר טעים מיפה.
ולזה יש לי מתכון (זו עוגה שמאד רצה אצלי בארועים)
צפה בקובץ המצורף 653654צפה בקובץ המצורף 653656
אני יודעת שהיום מאוד הולך מקסימליזם- כמה שיותר... ולכן גם פאי, וגם קצפת וגם עיגולים מעל וכו'.אם את רוצה בשמחה
תודה על ההערות...אני יודעת שהיום מאוד הולך מקסימליזם- כמה שיותר... ולכן גם פאי, וגם קצפת וגם עיגולים מעל וכו'.
אבל חשוב שהכל ידבר באותה שפה.
למשל- דיסקיות השוקולד- מעל או מיותרות (מבחינה צבעונית וצורנית) או שיהיו דקות יותר כי זה הורס את המראה העדין של העיגולים.
הזילוף בתוך העוגה,- שוב לדעתי מכניס פה עוד שפה שלא קשורה. היה מתאים משהו חלק.
העוגה השניה מרשימה ממש! השפה של המרבלינג הזה כל כך נקיה וחלקה , שלענ"ד הפרחים מיותרים. וכדאי להמשיך עם השפה הזו גם בבצק סוכר- גימור חלק ומושלם. הדברים הקטנים האלה עושים עוגה טובה לוואוו.
אני כותבת לך מתוך הרבה הערכה לעבודה שלך. דווקא בגלל שאת לא גומרת ללמוד וכל הזמן משתדרגת...
בהצלחה, רחלי
תודהוואווווו המריחות צבע האלה מדהימות.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך עשית?????????????????.
הכי טוב שאת יודעת מה את אוהבתתודה על ההערות...
אבל לא מסכימה איתך ככ. הסנט אונורה זו העוגה המקורית ככה היא נראית ולכן אני משאירה אותה במקוריותה.
לגבי העוגה השניה אני אהבתי אותה ככה![]()
נכנסתי ואין באתר חיפוש איך מוצאים את זה כי בתמונות לא ראיתי...תודה
זה גלסז שמורכב משני צבעים.
יש מתכון באתר שלי
פאי סנט אונורה -מדהים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים