כללי עוד פאות

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
חשוב לי לדעת האם זה ברור שחוץ מהמכירה יש לה מבצע של פאות קצרות לקיץ...
ולא שהפאות הקצרות הם המכירה

קבצים מצורפים

• מודעה חצי עמוד מכירה.jpg
    KB 364.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
עיצובב יפה מאד!!!
אהבתי את הלוגו...
2 דברים:
1. את הריבוע הקטן של הפאות הקצרות שבמבצע,אולי כדאי לתת בצבע אחר קצת יותר בולט,כי זה נבלע שם...
2. זה תרזה??לא תרצה...??.....

• הוסף לסימניות
תרזה

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה שהקיץ יהיה יותר בולט מהמכירה

• הוסף לסימניות
הפונט....
לא נראה לי מתאים.
תנסי משהו רך יותר

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה מאד,
אבל לא יודעת לא מתחבר לי שקיות לפאות...
(זה מרגיש כזה שהפאה זרוקה בפנים, באותו מצב ששולחים אותה לפאנית לסירוק)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;585748:
עיצוב יפה מאד,
אבל לא יודעת לא מתחבר לי שקיות לפאות...
(זה מרגיש כזה שהפאה זרוקה בפנים, באותו מצב ששולחים אותה לפאנית לסירוק)

מי מסתובב היום עם קופסאת פאה?
היום כל פאנית אורזת בשקית ניר, לא?

• הוסף לסימניות
צודקת אבל זה לא כזה מופקע

• הוסף לסימניות
לא קונים פאה בשקית אלא בקופסא (כמו קופסת נעליים קטנה).. ואחרי סירוק ודאי שלא זורקים בשקית אלא מעמידים אחרי כבוד על ראש קלקר ואורזים בתיק..

בכל מקרה, הכותרת הגדולה מדי.. מפריעה. הפונט, המשקל, הגודל.. מפריעה לאסטטיות של המודעה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את ה"התרחבנו" הייתי ממקמת בצורה ישרה מעל הטלפון. וכן הריבוע של המבצע קיץ - לדעתי צריך לקבל מקום אחר, מסודר יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;585807:
לא קונים פאה בשקית אלא בקופסא (כמו קופסת נעליים קטנה).. ואחרי סירוק ודאי שלא זורקים בשקית אלא מעמידים אחרי כבוד על ראש קלקר ואורזים בתיק..

בהצלחה!

דווקא אצלי הפאה בד"כ בתא כפפות,במזוודה, בשקית...
מה שאפשר ...
גם אחרי סירוק :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;585813:
דווקא אצלי הפאה בד"כ בתא כפפות,במזוודה, בשקית...
מה שאפשר ...
גם אחרי סירוק :)

אוי ואבוי אם אסע לשבת להורים ולא אקח איתי את הראש קלקר בשביל להניח את הפאה (אפילו שבהלוך/חזור הפאה עלי..)

זה לא אני, דווקא בעלי הוא זה שמקפיד.. :p

• הוסף לסימניות
טובי,
ראיתי את המודעה הקודמת בעיתון ממש יפה!!!
חוץ מהידיים טובות משהו לא יסתדר לי......
ולהפעם-
לדעתי יש שם מידי הרבה "פלחים"
הייתי מקטינה את הכותרת יש שם הרבה מידי דברים גדולים......
הייתי משאירה את הרחבנו כפלח
ואת המבצע על הקיץ ממשיכה מתחת לטקסט השני עם הבלטה טיפוגרפית כל שהיא...
מקוה שהובנתי!!!
וגם את הפונט הרץ לא מידי אהבתי אבל זה ענין של טעם...
בהצלחה......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה