עוד פעם אני...

• הוסף לסימניות
מקווה שלא ימאס לכם בסופו של דבר ;)
בכל אופן ניסיתי לעבוד על תאורה קצת יותר נכונה, מה אתם אומרים??
(סורי על הפרצוף המבואס, נמאס לה כבר ממני.)
תודה מראש לעונים!!!
צפה בקובץ המצורף 210010

קבצים מצורפים

• Untitled-6.jpg
    KB 427.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
היא ממש לא נראית מבואסת!
נראה שכיף לה.
חמודה.

• הוסף לסימניות
איך התמונה הזו ביחס למה שרצית שתצא?

• הוסף לסימניות
לה לא נמאס
לנו לא נמאס
לך שלא ימאס!

תמונה חמודה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התקדמות זה מצוין.

נניח ותחזרי מחר לאותה סיטואציה- איך תתקדמי הלאה?
עכשיו מפריע לך "מואר מדי"+ "חלקים שרופים". איך היית מצלמת את זה שוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1387836:
התקדמות זה מצוין.

נניח ותחזרי מחר לאותה סיטואציה- איך תתקדמי הלאה?
עכשיו מפריע לך "מואר מדי"+ "חלקים שרופים". איך היית מצלמת את זה שוב?

וואו אתה מתקיל אותי. :rolleyes:
בינתיים למדתי רק שיעור אחד.
אבל אני חושבת שדבר ראשון קצת יותר מאוחר שהשמש פחות חזקה. (זה באזור השעה 4.30)
ומסתבר שלהוריד ISO, שזה משהו שבינתיים למדתי מהאינטרנט. (מקווה שאני לא אומרת שטויות :eek:)
הדבר שהכי קשה לי זה הלכוון את המצלמה ולהעסיק את הילדה שלא תברח לי באותו זמן.

• הוסף לסימניות
הורדת אסא ללא שינוי אחר לא תעזור.

יש לך את טווח הבהירויות של התמונה- הורדת אסא בלבד אמנם "תחשיך" את השמיים- אבל יחד עם זה גם את פני הילדה.

אם את מרוצה מהחשיפה של הילדה ורוצה להוריד חשיפה רק מהרקע. התשובה צריכה להיות במקום אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1387989:

יש לך את טווח הבהירויות של התמונה- הורדת אסא בלבד אמנם "תחשיך" את השמיים- אבל יחד עם זה גם את פני הילדה.

אם את מרוצה מהחשיפה של הילדה ורוצה להוריד חשיפה רק מהרקע. התשובה צריכה להיות במקום אחר.

והיא??? :confused:

• הוסף לסימניות
יש כמה אפשרויות.

אפשר בעריכה לשחק עם ההילייט/שדאו.

אפשר לשנות זוית צילום כך שלא יהיו שמים שישרפו מאחור.
יש את השיחים מצד ימין? אם היית הולך מטר שמאלה ומצלמת לכיוונם אולי זה היה עדיף.

אפשר לשנות את היחס בין תאורת הרקע לתאורה על הנושא אבל זה יותר מסורבל ודורש ציוד נוסף (רפלקטור/פלאש).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1388133:
יש כמה אפשרויות.

אפשר בעריכה לשחק עם ההילייט/שדאו.

אפשר לשנות זוית צילום כך שלא יהיו שמים שישרפו מאחור.
יש את השיחים מצד ימין? אם היית הולך מטר שמאלה ומצלמת לכיוונם אולי זה היה עדיף.

אפשר לשנות את היחס בין תאורת הרקע לתאורה על הנושא אבל זה יותר מסורבל ודורש ציוד נוסף (רפלקטור/פלאש).

אלפי תודות על התשובות המפורטות!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1387989:

הגלים
צורת התשובות שלך מיוחדת!
אתה גורם לחשיבה והבנה
ולא סתם תוקע משפט
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
הדבר שהכי קשה לי זה הלכוון את המצלמה ולהעסיק את הילדה שלא תברח לי באותו זמן.

תכווני את המצלמה לפני שאת מעמידה את הילדה
אל תגידי לה כלום צלמי מספר תמונות רק כדי לראות עם המצלמה מכוונת ואחרי שתהי מרוצה תעמידי אותה כך גם לה לא ימאס

ועוד דבר חשוב עם תצחיקי אותה ע"י קולות שונים או תשאלי אותה איך קוראים לה, תמצאי לה שמות שונים (העיקר לא לומר חייכי אלי :rolleyes:)החיוכים יהיו יותר טבעים ומשוחררים ולא מאולצים
המון הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה