כללי עוד פעם תמחור... הפעם לתמונות לאינטרנט

• הוסף לסימניות
יש אתר שיש לו סרטים/ הרצאות שמע וצריך לכל אחד תמונה אחת ב-2 גדלים. שונים. אני צריכה להמציא לו מחיר כמה יעלה עם להעלות לאתר וכמה בלי.
מדובר על כ-5,000 תמונות.
מנסיון שעשיתי דבר כזה בעבר זה בערך 4-5 בשעה תלוי אם קל למצוא תמונה או לא.
היות ובאשכול הסמוך סוערים הרוחות וקופצות האותיות מעל המקלדות בזעם... אני לא רוצה להיות השכנה עם הנזלת.... ומצד שני אני רוצה להרויח.
אני יודעת שאף אחד לא עונה לכאלה אשכולות ובכל זאת
אם אני יקח 40 לשעה זה קצת?
אם אני יקח 10 ש"ח לתמונה זה הרבה?

מה יש לכם לומר??? העיקר תגיבו!!!

• הוסף לסימניות
אין לי שמץ של מושג.

אבל העיקר הגבתי;)

ואם כבר הגבתי אז אסיים בברכה: שיהיה בהצלחה, ומה שיהיה- הכל לטובה, ומאת ה'.

• הוסף לסימניות
ובכל מקרה תודה על התגובה.... :)

• הוסף לסימניות
נעמי, לא כ"כ הבנתי את העבודה
זה שדרוג או בניה לאתר ??
התמחור שלך בבסיס הוא לא הרבה
ושימי לב, אם לוקח 4 תמונות לשעה
כל תמונה 10 ש"ח את מגיעה למחיר הראשון
ושוב לגבי עבודה לפי שעות
את צריכה להיות אמינה, ומתחשבת גם כלפי עצמך
אם את מהירה - לוקחת 100 לשעה
אם את איטית יותר 40 ש"ח לשעת מקצוע זה לא הרבה

• הוסף לסימניות
אם אני מבין טוב, אמרת שתוך 4 או5 שעות את גומרת את כל העבודה, ס'תומרת 5000 תמונות?
נחזור לענין: לדעתי 40 לשעה זה ממש חרפה
ו-10 ש"ח לתמונה מי ישלם לך? (5000 תמונות, שקל לתמונה לא מספיק?)

• הוסף לסימניות
לא משה, היא אמרה שהיא גומרת 4-5 תמונות בשעה. זה יקח לה בקצב הזה חודשים לגמור את האתר.

• הוסף לסימניות
את עושה 4-5 תמונות מתוך 5,000 בשעה אחת,
אז 5,000 לחלק ל-5 (בא נאמר) זה 1,000. יקח לך 1,000 שעות. (הגיוני? או שסתם אני מבישת את עצמי עם פתרון לא הגיוני??). בא נאמר שאת עובדת 12 שעות ביום, כפול 5 ימים, שזה 60 שעות בשבוע, אז 1,000 לחלק ל-60 זה 16.67. יקח לך 16.67 שבועות לסיים. כמה חודשים? 16.67 לחלק ל-4 (4 שבועות בחודש) זה 4 חודשים.
1,000 שעות כפול 40 לשעה זה 40,000 ש"ח. 40,000 ש"ח ל-4 חודשים יוצא 10,000 לחודש וזה מכובד מאד, לא?
אפילו ש40,000 נשמע מוגזם, אבל זה חרפה לקחת פחות מ-40 שח לשעה.

• הוסף לסימניות
אל תשכחו שאתם מדברים על 10,000 לחודש, שהעבודה היחידה שהיא עושה על המחשב זה כמעט רק זה, 12 שעות! ביממה (שלי בכל אופן) יש רק 24 שעות!!!!
אז בכלל לא כל כך הרבה!!!
כי מקצוע פשוט, שכר מנימום משלמים משכורת חודשית באזור של 3000-4000 לעבושה של 7-8 שעות!!! והיא יש לה ותק יש לה ידע יש לה מקצוע!!!! אני הייתי מראה ללקוח כמה תעלה לו תמונה, פסיכולוגי זה יותר קל לשמוע 20 ש"ח לתמונה/15 ש"ח לתמונה מ40,000!!!
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;317758:
בא נאמר שאת עובדת 12 שעות ביום, כפול 5 ימים, שזה 60 שעות בשבוע, אז 1,000 לחלק ל-60 זה 16.67. יקח לך 16.67 שבועות לסיים. .

אני מקווה שהיא תעשה הפסקת קפה... ;) :D

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות........
זוהי עבודה מהצד שאני מקדישה לה שעתיים- שלוש ביום למשך שנה. בערך 100 ליום כפול 5 ימים כפול 4 שבועות זה 2000 ש"ח לחודש. בהחלט נשמע לי סביר. רק רציתי לראות שאני לא מגזימה היות ואין פה כל כך עבודה עיקר העבודה זה למצוא תמונה מתאימה ברחבי מאגרי התמונות ולכתוב את שם התמונה/ הסרט/ ההרצאה. זה עבודה שכל שכנה שלמדה פוטושופ תוכל לעשות... בגלל זה אני שואלת למה שיסכים לשלם כזה מחיר (שבס"ה זה מחיר רציני)
מה נראה לכם?

• הוסף לסימניות
ומה יקרה אם תצטרכי לקנות תמונות? זה גם עולה כסף!
אבל יש מעט צדק בגישה שלך שאומרת זה מהצד וזה שוה לי....

• הוסף לסימניות
נשמע כמו עסקה הוגנת לשני הצדדים.
אם הוא יחשוב שזה יקר מידי, אולי תציעי לו לרכוש מנוי באייסטוק או משהו, ואז זה יקצר לך את משך החיפוש ויחסוך לכם זמן (וכסף) וגם יהיו תמונות יותר יפות.

• הוסף לסימניות
מנוי יש לו כבר באתר נורמלי וזה יקצר את משך החיפוש בודאי
אז לפי זה משתלם לו לשלם לפי שעות לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה